ΠΑΣΟΚ : Zητούμενο η πολιτική αλλαγή

Must Read

Ικανοποιημένοι δηλώνουν στη Χαριλάου Τρικούπη από την εμφάνιση του Ν. Ανδρουλάκη στη συζήτηση των αρχηγών στη Βουλή την περασμένη Τετάρτη.

«Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. είναι de facto αξιωματική αντιπολίτευση, όπως αποτυπώνεται από όλες τις έρευνες της κοινής γνώμης» λένε επίσημες πηγές και προσθέτουν: «Αν η κυβέρνηση περιμένει ότι θα κάνουμε μία κατά παραγγελία αντιπολίτευση, είναι γελασμένη. Εμείς θα κάνουμε προγραμματική, δομική και υπεύθυνη αντιπολίτευση, αναδεικνύοντας τα κακώς κείμενα της διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας. Γιατί τα μόνα που έρχονται με φόρα μέχρι στιγμής είναι τα προβλήματα της κοινωνίας που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι, οι συνταξιούχοι, οι μικρομεσαίοι, οι αγρότες, οι πολίτες που πληρώνουν την πιο ακριβή υγεία στην Ευρώπη».

Επικαλούμενοι δημοσκοπικά στοιχεία, σημειώνουν: «Η Ν.Δ. έχει κουράσει και ό,τι είχε να δώσει, το έδωσε. Το ζητούμενο είναι η πολιτική αλλαγή. Το ΠΑΣΟΚ έχει δείξει δείγματα γραφής στο κομμάτι των συναινέσεων. Ό,τι έχει θετικό πρόσημο, το ψηφίζουμε».

Αναφορικά με το περιβόητο ραντεβού Μητσοτάκη – Ανδρουλάκη, στη Χ. Τρικούπη λένε ότι περιμένουν τηλεφώνημα από το Μαξίμου για την ημέρα και την ατζέντα.

Εντύπωση προκαλεί την ίδια ώρα ότι το κόμμα συντηρεί «ψηλά» το θέμα της χρηματοδότησης του μορφώματος των «Σπαρτιατών», η οποία, σύμφωνα με την πρώην γραμματέα της Κ.Ο. Ευαγγελία Λιακούλη, «έχει κοστίσει στους Έλληνες φορολογουμένους πάνω από 1.000.000 ευρώ».

Πηγή: Εφημερίδα Δημοκρατία

Διαβάστε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This