Η Αφροδίτη Λατινοπούλου για τις σκηνές με λαθρομετανάστες στη Ρόδο

«Αυτό που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες είναι εικόνες ντροπής για όλους μας»

Must Read

Η ευρωβουλευτής και πρόεδρος της Φωνής Λογικής, Αφροδίτη Λατινοπούλου, εξέδωσε το Σἀββατο την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Όταν λέμε στην κυβέρνηση να επεκτείνει την τουριστική περίοδο, δεν εννοούμε να στήσει σκηνές στα λιμάνια της χώρας και να εγκαταστήσει λαθρομετανάστες.

Αυτό που διαδραματίζεται τις τελευταίες ημέρες στο λιμάνι της Ρόδου είναι εικόνες ντροπής για όλους μας.

Οι ροές αυξάνονται δραματικά στα νησιά μας με τις Αρχές να τους υποδέχονται λες και είναι τουρίστες και τοποθετούν ακόμα και προσωρινά καταλύματα.

Όσοι αποβιβάστηκαν στη Ρόδο τις τελευταίες μέρες ανέρχονται σε εκατοντάδες και δεν χωρούν πια, με αποτέλεσμα να τους μεταφέρουν σε άλλα νησιά.

Τουλάχιστον οι κάτοικοι της Χίου που τα προηγούμενα χρόνια κλείνονταν στα σπίτια τους από την πληθώρα λαθρομεταναστών, πλέον προβάλλουν αντίσταση και αρνούνται να τους φιλοξενήσουν στο νησί.

Την ώρα που άλλες χώρες κάνουν τα πάντα για να προστατευτούν από τη λαθρομετανάστευση, η κυβέρνηση Μητσοτάκη έχει μετατρέψει την πατρίδα μας σε πόλο έλξης για αυτούς.

Ως ΦΩΝΗ ΛΟΓΙΚΗΣ υποσχόμαστε ότι θα κάνουμε κλειστά κέντρα ή σε ακατοίκητα νησιά ή με διακρατικές συμφωνίες εκτός των συνόρων μας.

Άτομα με διαφορετικό πολιτισμό, κουλτούρα και έθιμα, δεν θα μας επιβάλλουν τον τρόπο ζωής τους.»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Αφροδίτη, ποια η άποψή σου για τον πόλεμο στην Συρία, και τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν οι οποίοι ξεκίνησαν αυτές τις μαζικές ροές;

    Αν θυμάμαι καλά τότε ήσουν ΝΔ και ΝΑΤΟ και δηλώνεις πάντοτε ότι ανήκουμεν εις την Δύση. Τα ίδια μας λες τώρα για τους βομβαρδισμούς σε Γάζα, Λίβανο και Συρία προκαλούν ήδη νέο κύμα
    προσφύγων.

    Προτείνω όλοι εσείς που έχετε στηρίξει και στηρίζετε πολέμους να παίρνετε τους πρόσφυγες και τους παράτυπους μετανάστες σπίτια σας. Έτσι θα αδειάσει και η Ρόδος.

    Όποιος στήριξε τις ΗΠΑ στο Ιράκ και το Αφγανιστάν, και κατά του Ασάντ να περνάει από ένα γραφείο και να παίρνει σπίτι του 10-20 ή 100 άτομα, όσα του αναλογούν.

    Αυτό χρειάζεσαι κι εσύ κι όλοι οι πολεμοχαρείς ψευτόμαγκες σαν του λόγου σου.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This