Δημοσκόπηση-χαστούκι για Μητσοτάκη: Δεν τον πιστεύουν ούτε οι ψηφοφόροι του για Τέμπη και υποκλοπές!

7 στους 10 θεωρούν ότι υπάρχει κυβερνητική συγκάλυψη σε Τέμπη και υποκλοπές

Must Read

«Κόλαφος» για τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του, η νέα δημοσκόπηση της Μetron Analysis, με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο έγκλημα των Τεμπών με 57 νεκρούς αλλά και στο σκάνδαλο των υποκλοπών.

Την ώρα που ο πρωθυπουργός στρυμωγμένος από τις αποκαλύψεις για το παράνομο εύφλεκτο φορτίο της εμπορικής αμαξοστοιχίας και το μπάζωμα του σημείου της τραγωδίας που εμπόδισε να έρθει στο φως η αλήθεια, αναζητά «ιφιγένειες» προκειμένου να σωθεί ο ίδιος, οι πολίτες δίνουν την απάντηση. Υπάρχει συγκάλυψη και συσκότιση από την κυβέρνηση που καθυστερεί την απόδοση ευθυνών και την δικαίωση για τα θύματα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοσκόπησης που παρουσιάστηκε στην ημερίδα με θέμα «Κράτος Δικαίου: Δημοκρατία και Δικαιοσύνη» στο Ινστιτούτο Αλέξης Τσίπρας, το 74% των πολιτών, δηλαδή, 7 στους 10 πιστεύουν ότι υπάρχει συγκάλυψη στο έγκλημα των Τεμπών.

Μάλιστα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον το γεγονός ότι αντίστοιχη άποψη έχει και μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων της ΝΔ. Συγκεκριμένα, για συγκάλυψη μιλά το 97% όσων δηλώνουν ότι ανήκουν στην Αριστερά και το 75% όσων ανήκουν στη Δεξιά!

Για το σκάνδαλο των υποκλοπών

Αντίστοιχα, κυβερνητική συγκάλυψη βλέπει η πλειοψηφία των πολιτών και για την υπόθεση του σκανδάλου των υποκλοπών. Το 72% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι υπάρχει συγκάλυψη στις παράνομες παρακολουθήσεις. Συγκεκριμένα, οι αριστεροί σε ποσοστό 92% και οι δεξιοί σε ποσοστό 75%.

Δείτε επίσης:

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δηλαδή 3 έτους 10 τον ΠΙΣΤΕΎΟΥΝ;;;;;;;;;;;;;;; Έλληνες;;;;;;;;
    Δηλαδή 33,3333% τον πιστεύουν;;;;;;;;;;;; Τί λοβοτομή έχουν κάνει στον κόσμο;;;;;;;;; Είπαμε : Δεν υπάρχει Σωτηρία σέ αυτόν τον τόπο.

    • Κάνεις και συ κάτι διαπιστώσεις… Είναι γνωστό πως μεγάλο τμήμα του πληθυσμού, αν όχι το μεγαλύτερο, είναι αργόστροφοι. Γι’αυτό και ψηφίζουν γουρλομάτη, ταυτίζονται.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This