«Πληρωμένη» απάντηση Λαζαρίδη στην άθλια ανάρτηση της Δούρου: «Ας λέγατε συγνώμη έστω και με SMS για τους νεκρούς της Μάνδρας»!

Must Read

Ακριβά πλήρωσε στο twitter την αλαζονεία της και την προκλητικότητά της η τέως Περιφερειάρχης Αττικής, Κυρία Ρένα Δούρου. Και αυτό γιατί ελάχιστα λεπτά μετά την αποστολή του sms από το 112 για μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό, η κυρία Δούρου παρακολουθώντας το βουλευτή Καβάλας της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριο Λαζαρίδη, στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Kontra Channel, έσπευσε να σχολιάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter: «Όποιος βλέπει τώρα Kontra Channel και Μακάριο Λαζαρίδη προτιμά να πάει από sms πολιτικής προστασίας»!

Άμεση ήταν η απάντηση του κ. Λαζαρίδη στην κυρία Δούρου. «Οι Έλληνες περιμένουμε ένα συγνώμη σας για τους 125 νεκρούς σε Μάτι και Μάνδρα έστω και με sms», ήταν η πληρωμένη απάντηση του κ. Λαζαρίδη.

Πολλοί ήταν οι χρήστες στο twitter που έσπευσαν να επικρίνουν την ανάρτηση της κυρίας Δούρου, εγκρίνοντας παράλληλα την επική τάπα – σφαλιάρα του κ. Λαζαρίδη στην τέως περιφερειάρχη.

Ωστόσο, η κυρία Δούρου δεν σταμάτησε εκεί, συνέχισε να προκαλεί, γράφοντας: «Ελάτε να μας εξηγήσετε τις ποινικές και διοικητικές ευθύνες τώρα που θυσιάσατε τους νεκρούς και τον πόνο για να βγείτε εσείς βουλευτής και κάποιος άλλος περιφερειάρχης»!

Σκληρή ήταν και η δεύτερη τάπα – σφαλιάρα του κ. Λαζαρίδη, ο οποίος της απάντησε: «Συγγνώμη θα ζητήσετε; Όλα τ’ άλλα είναι λόγια του αέρα! Η ιστορία σας είναι αιματοβαμμένη & αυτό δεν αλλάζει. Σας αφήνω με τις τύψεις σας. Αν έχετε!».

Η κυρία Δούρου, όμως, που νομίζει ότι ακόμη κυβερνάει ο ΣΥΡΙΖΑ και ελλείψει επιχειρημάτων, απείλησε τον κ. Λαζαρίδη με μηνύσεις και για συνάντηση όχι στα… γουναράδικα, αλλά στις αίθουσες των δικαστηρίων!

Φυσικά ο κ. Λαζαρίδης, απάντησε στην προκλητική κυρία Δούρου, ρίχνοντάς της την Τρίτη επική τάπα – σφαλιάρα, ρωτώντας την: «Σε ποιες αίθουσες; Σε αυτές που στις 18/7/19 πήγατε και απολογηθήκατε εσείς; Αλήθεια θα μας θυμίσετε και τις κατηγορίες που αντιμετωπίζετε;», ενώ στο τέλος – με ευγένεια είναι αλήθεια – τις ευχήθηκε «καληνύχτα και καλή τύχη».

Μακάριος – Δούρου: 3 – 0!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This