Παραιτήθηκε ο Δημήτρης Χριστογιάννης: «Αυτή η ΝΔ δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές και τις αξίες του Καραμανλή»

«Πυρά» για ακρίβεια, μεταναστευτικό και ελληνοτουρκικά

Must Read

Δριμεία επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε ο πρώην βουλευτής Δημήτρης Χριστογιάννης, ο οποίος υπέβαλλε την παραίτησή του από το κόμμα, κάνοντας λόγο για μια ΝΔ που δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες και τις αρχές του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή.

Με επιστολή του προς την γραμματέα της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, αναφέρει ότι ο ίδιος αισθάνεται ξένο σώμα στο κόμμα το οποίο πλέον έχει «μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και άλλων αποχρώσεων χωρίς ίχνος δεξιού αποτυπώματος».

Όπως τονίζει «στη Νέα Δημοκρατία είμαι ενταγμένος από το 1975 από τα γυμνασιακά μου χρόνια στην ΜΑΚΙ. Το 1980 στα φοιτητικά μου χρόνια ήμουν ένα από τα ιδρυτικά μέλη της ΔΑΠΝΔΦΚ στο πανεπιστήμιο του Παλέρμο Ιταλίας ως φοιτητής ιατρικής σχολής» ωστόσο, ο κ. Χριστογιάννης τονίζει: «αισθάνομαι πλέον ξένο σώμα σε αυτή τη Νέα Δημοκρατία η οποία δεν έχει καμία σχέση με τις αρχές, αξίες, ιδέες και οράματα της Νέας Δημοκρατίας του ιδρυτή Κωνσταντίνου Καραμανλή γιατί έχει μεταλλαχθεί σε ένα κόμμα Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και άλλων αποχρώσεων χωρίς ίχνος δεξιού αποτυπώματος».

Μάλιστα επισημαίνει ότι «επαληθεύονται οι ορθές και ανυποχώρητες θέσεις του Αντώνη Σαμαρά» ενώ αφήνει αιχμές για την υποχωρητική στάση στα ελληνοτουρκικά, το μεταναστευτικό, το καρτέλ της ακρίβεια που μαστίζει την ελληνική κοινωνία αλλά και για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών

«Διαμαρτύρομαι για αυτό επίσης υποβάλλω την παραίτησή μου, γιατί δεν διαγράφεται ποτέ ένας πρώην πρωθυπουργός που οι απόψεις του ήταν πάντα ίδιες και εθνικές» τονίζει στην επιστολή του το ιστορικό στέλεχος της ΝΔ.


Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ΚΑΛΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟΣ ,ΠΑΡΑΙΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΟ ΟΜΟΦΥΛΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΨΩΜΙ,ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΕΜΠΗ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΚΑΡΑΝΤΙΝΕΣ ΛΙΣΤΕΣ ΠΕΤΣΑ ΦΩΤΙΕΣ ΠΛΗΜΥΡΕΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΠΛΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ,ΚΑΜΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This