Η Καρυστιανού ζήτησε συνάντηση με τον Κακλαμάνη παρουσία δικηγόρου – Έθεσε όρους ο πρόεδρος της Βουλής

Πώς απάντησε η Πρόεδρος του Συλλόγου «Τέμπη 2023» στους όρους του κ.Κακλαμάνη

Must Read

Αίτημα να συναντηθεί με τον πρόεδρο της Βουλής Νικήτα Κακλαμάνη την Πέμπτη, παρουσία του δικηγόρου της έκανε η Μαρία Καρυστιανού, δύο ημέρες πριν τα μεγάλα συλλαλητήρια για τα Τέμπη

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στους κοινοβουλευτικούς συντάκτες ο Νικήτας Κακλαμάνης, δέχτηκε τηλεφώνημα από την δικηγόρο Μαρία Γρατσία, η οποία ανέφερε ότι εκπροσωπεί τη Μαρία Καρυστιανού. «Μας είπε ότι η Μαρία Καρυστιανού θέλει να με συναντήσει παρουσία της δικηγόρου της και πως περιμένει την απάντηση μου» είπε και πρόσθεσε:

«Έβαλα τη νομική μου σύμβουλο, την Κυριακή Περρου, και πήρε τη συνάδελφο της και είπε ότι ευχαρίστως να γίνει η συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο και πως πρέπει να σταλεί mail από την κυρία Καρυστιανού. Η Μαρία Καρυστιανού μου έστειλε mail στις 4 το απόγευμα».

Σύμφωνα με τον Ν. Κακλαμάνη «έχει δυο αντιφάσεις το θέμα. Όταν ζητάω ραντεβού σε κάποιον, δεν καθορίζω εγώ το πότε θα γίνει η συνάντηση. Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να με δει αύριο στις 11 το πρωί. Επίσης, επιμένει ότι είναι επιβεβλημένη η παρουσία και της δικηγόρου της».

Ο πρόεδρος της Βουλής έθεσε όρους να συναντηθούν χωρίς την παρουσία δικηγόρου και μετά από τις συγκεντρώσεις: «Της απάντησα πριν λίγο με mail της κ. Καρυστιανού. Της είπα πως είστε ευπρόσδεκτη στο γραφείο μου το Σάββατο ή την Κυριακή πρωί. Δεν αντιδικεί η Βουλή με κανέναν πολίτη, δεν μπορεί να έρθει με δικηγόρο. Η Βουλή δεν έχει κανένα νομικό ζήτημα με κανένα πολίτη. Η Μαρία Καρυστιανού ζητάει τη συνάντηση σε προσωπικό επίπεδο».

Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο το αν θα πραγματοποιηθεί τελικά η συνάντηση.

Λίγες ώρες αργότερα, η Μαρία Καρυστιανού απάντησε στα όσα είπε, αλλά και τα όσα δεν είπε ο Πρόεδρος της Βουλής, σχολιάζοντας μεταξύ άλλων ότι «η συνάντηση αυτή ούτε προσωπικό χαρακτήρα έχει, ούτε και εθιμοτυπικό ή άλλο, καθώς ζητήθηκε αποκλειστικά και μόνο για ζήτημα νομικό και δη ποινικού χαρακτήρα».

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Μας έχει ζαλίσει τα @ρχίδια η κυρία Καρυστινού. Σίγουρα όλα αυτά που κάνει δεν έχουν σχέση με το νεκρό παιδί της.

  2. Πολυ καλα κανει η Καρυστηνου. Μακαρι να υπαρχαν 1000 Καρυστηνου στην Ελλαδα για να βαζουν καποια καθαρματα στην θεση τους και να ξεβρωμιζε ο τοπος.

  3. Και ποια είναι η Καρυστινού να ζητάει συναντήσεις και να θέτει όρους; Δεν περιστρέφεται όλος ο κόσμος γύρω από αυτήν την κυρία. Πήραν τα μυαλά της αέρα, από την στιγμή που ο μ@λάκας ο Λάκης Λαζόπουλος, την πρότεινε για πρόεδρο της Δημοκρατίας. Αυτό το Συριζέικο καλοπληρωμένο @ρχίδι, ο Λαζόπουλος. .

    • Συριζέικο ball , αλλά μοσχοπληρώνεται από το πατριωτικό (υποτίθεται ) εκδοτικό συγκρότημα
      τού κ Φιλιππάκη ,για να μήν αγνοούμε τήν αλήθεια !!

    • Εσυ ρε φιλε ή πολυ βλακας εισαι ή μεγαλο καθαρμα και υποστηριζεις το ΑΡΧΙΚΑΘΑΡΜΑ Μητσοτακη. Δεν εξηγηται αλλιως.

      • Βλάκας είσαι εσύ, που κρέμεσαι από την φούστα της πολιτικά υποκινούμενης Καρυστινού. Μάλλον όχι βλάκας, αλλά μεγάλος μ@λάκας.

  4. ….Επίσης, επιμένει ότι είναι επιβεβλημένη η παρουσία και της δικηγόρου της…

    Nαι ρε κουτοπόνηρε Λαλάκη , δεν έρχεται για τσάι και φιλοφρονήσεις .
    Για νομικά θέματα που σε αφορούν έρχεται, τους φακέλους που έχεις αμελλητί
    καταχωνιάσει και αφορούν πολιτικά πρόσωπα.
    Σου έχει στείλει προ μηνός επιστολή για το ίδιο θέμα ζητώντας λεπτομέρειες και
    δεν απαντάς όπως είσαι υποχρεωμένος… κρύβεσαι φοβισμένος λαλάκη .

  5. Η κ.Καρυστιανου ορθώς ζητά παράσταση δικηγόρου γιατί το ζήτημα των Τεμπών έχει νομική υπόσταση ΚΑΙ ως προς την Βουλή.
    Επίσης εξασφαλίζεται με αυτόν τον τρόπο αγαστος και εν μαρτυρω διάλογος.
    Μην την παραπέμψει και αυτός στην Εκκλησία,λέω τώρα….

  6. Αυτοί που άφησαν τους νεοναζι αζοφ στη βουλή τώρα βάζουν και όρους. ΟΥΣΤ γαμω την Ουκρανία σας και τους μπινεδες φίλους σας σε ΕΕ και Τουρκία. Φασιστομουτρα

  7. Νικήτα, μιας και σε συμπαθώ, σου λέω πως τα στερνά τιμούν τα πρώτα, ήσουν αξιοπρεπής πολιτικός, μη ταυτίζεσαι με τον λεχρίτη τον μιζαδόρο επειδή σου έδωσε τη θέση του Χαζούλα, από ανάγκη το έκανε και όχι γιατί σε υπολογίζει, μη λερώνεις το όνομά σου με τα σημιτοσκατά.

  8. Ναι. Οι κανονισμοί σάς μαραναν.
    Αντί νά τήν ΔΕΧΤΕΙΣ τρέχοντας, καί όποια ώρα θελει καί με όσους δικηγόρους θέλει καί όσα Καταγραφικα θέλει, καί ότι άλλο θέλει, επικαλεισαι σαν τούς συναδέλφους σου τού ΜΠΑΖΩΜΑΤΟΣ γελοίες δικαιολογίες, για νά δείξεις αυτό πού ΕΊΣΑΣΤΕ ΌΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ αναπόσπαστα μέλη τής ίδιας ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΉΣ ΟΡΓΆΝΩΣΗΣ.
    Δεν Διαφέρεις σέ τίποτα από τούς άλλους.
    Σέ τέτοιες περιπτώσεις Ξεβρακωνεστε όλοι καί δείχνετε τό Πραγματικό ποιον σας.

    • Φίλε το έχουν δείξει περίτρανα το πραγματικό τους είναι σε μύριες άλλες περιπτώσεις τι να λέμε. Το ότι τους καίει η “παράταξη” πρωτίστως και όλα τα άλλα πάνε μετά το ξέρουμε δεκαετίες τώρα δεν είναι καινούργιο. Και όχι μόνο αυτούς αλλά σχεδόν όλους εκεί μέσα. Ειδικά αυτοί που έχουν πολλά χρόνια και έχουν εμπλακεί σε πολλές καταστάσεις κυβερνήσεις κλπ. Το σχεδόν το βάζω μήπως και υπάρχουν και κάνα δυο που σκέπτονται αλλιώς που απλώς το εύχομαι.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This