H Κάγια Κάλας προανήγγειλε(;) το τέλος του βέτο στην ΕΕ

Καταστροφική εξέλιξη για την Ελλάδα και την Κύπρο, εθνική προδοσία εάν η κυβέρνηση το επιτρέψει!

Must Read

Μια σιβυλλική αποστροφή στον λόγο της Κάγια Κάλας την Πέμπτη στις Βρυξέλλες άναψε φωτιές! Η Ύπατη Εκπρόσωπος της ΕΕ για την Εξωτερική Πολιτική και την Άμυνα άφησε να εννοηθεί, ενδεχομένως, ότι το βέτο ή δικαίωμα αρνησικυρίας, που εξισώνει εν πολλοίς ισχυρές και αδύναμες χώρες, βαἰνει προς κατάργηση!

Εφόσον συμβεί, είναι καταστροφική εξέλιξη για την Ελλάδα και την Κύπρο, αλλά και εθνική προδοσία εάν η κυβέρνηση Μητσοτάκη το επιτρέψει.

Προσερχόμενη στην έκτακτη Σύνοδο Κορυφής για την ευρωπαϊκή Άμυνα και την Ουκρανία, στην οποία καταγράφονται διαφωνίες ανάμεσα στους 27 ηγέτες για την στήριξη προς το Κίεβο από χώρες όπως η Ουγγαρία και η Σλοβακία, η Κάλας δήλωσε:

«Η παρεμπόδιση της Ουγγαρίας για τις αποφάσεις της ΕΕ σχετικά με την ενίσχυση στην Ουκρανία γίνεται όλο και πιο δύσκολη για το μπλοκ. Γι’ αυτό, έχουμε μια νέα πρωτοβουλία για να σχηματίσουμε έναν συνασπισμό πλειοψηφίας, εξασφαλίζοντας ότι μια χώρα δεν μπορεί να εμποδίσει όλους τους υπολοίπους».

Υπενθυμίζεται ότι ο Ούγγρος πρωθυπουργός, Βίκτορ Όρμπαν, έχει προαναγγείλει ότι θα θέσει βέτο σε σχέδιο απόφασης για περαιτέρω στρατιωτική ενίσχυση της Ουκρανίας ή νέων κυρώσεων κατά της Ρωσίας.

Εάν επαληθευτούν οι σχεδιαζόμενες ζυμώσεις και ενέργειες εντός ΕΕ για την κατάργηση του βέτο και την συνακόλουθη αρχή της ομοφωνίας, συνιστούν… μπουρλότο στις βασικές αξιες της Ενωμένης Ευρώπης!

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Δεν βλέπω καμιά κίνηση, καμιά αντίδραση από τους Ευρωβουλευτές μας;Δεν πρέπει να γίνει κάτι; Όσα κόμματα στην ευρωβουλή δεν συντάσσονται με τις επικίνδυνες θέσεις αυτής της κυρίας,της διορισμένης,θα αντιδράσουν; Πώς γίνεται να παίρνει στο λαιμό της ολόκληρα έθνη -κράτη;

  2. Ας διαλυθεί το μόρφωμα πλέον που λέγεται ΕΕ και διοικείται ως επί το πλείστον από συμπλεγματικούς και κομπλεξικούς Βορειοευρωπαίους και ας πάρει το κάθε έθνος το δρόμο του …

  3. Τα φασισταρια του Μπαιντεν θελουν να μας επιβληθουν! Η ΕΕ δεν ειναι πλεον εδω και καιρο δημοκρατικη για αυτο και ο δικος μας αισθανεται τοσο ανετα!

  4. Στην ανάγκη φαίνεται ο φίλος. Τώρα που θα έπρεπε να δείξει η ΕΕ το δημοκρατικό της πρόσωπο, τώρα είναι που θα πάει για φούντο

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This