Τι είπαν οι αυτοδιοικητικοί για τις κάλπες

Must Read

Στο 3ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ο δήμαρχος Αμαρουσίου και νεοεκλεγείς Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. «Σήμερα δίνουμε όλοι το “παρών” στην κάλπη, σφραγίζουμε με την ψήφο μας την τύχη της πατρίδας μας και το μέλλον των παιδιών μας. Σήμερα γυρίζουμε σελίδα και κάνουμε μία νέα αρχή, ένα καινούριο ξεκίνημα για μία καλύτερη Ελλάδα. Όλοι μαζί ενωμένοι και συντεταγμένα προχωράμε για να βάλουμε επιτέλους τη χώρα μας σε τροχιά ανάπτυξης. Είμαι αισιόδοξος ότι σήμερα θα είναι πραγματικά η μέρα, που η ελπίδα θα επιστρέψει ξανά στην πατρίδα μας», δήλωσε ο κ. Πατούλης.

Σε δηλώσεις μετά την άσκηση του εκλογικού τους καθήκοντος προέβησαν και ο πρώην, αλλά και νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, εξέφρασε την ελπίδα του «να είναι το αποτέλεσμα των εκλογών ό,τι καλύτερο για την Ελλάδα».

Ο κ. Μπουτάρης, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Μαρία και συνεργάτες του, βρέθηκε το μεσημέρι στο Γυμνάσιο – Λύκειο Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης Ανατολικής Θεσσαλονίκης, όπου και ανέφερε χαρακτηριστικά: «Τελειώνει ένας μαραθώνιος προεκλογικής περιόδου. Ψηφίσαμε για τις δημοτικές και τις ευρωεκλογές, σήμερα ψηφίζουμε για τις εθνικές εκλογές και ας ελπίσουμε ότι οι επόμενες εκλογές θα γίνουν μετά από μια τετραετία. Γιατί οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι να γίνονται όποτε μας έρχεται στο μυαλό. Υπάρχει μια διαδικασία και μια λογική».

Ερωτηθείς σχετικά με τη Θεσσαλονίκη, σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα των εκλογών, είπε πως «τη Θεσσαλονίκη τη διαφεντεύει ο δήμαρχός της. Ο δήμαρχος πρέπει να κάνει τις συμμαχίες που απαιτούνται και να διεκδικήσει τα απαραίτητα για την πόλη από όποια κυβέρνηση κι αν προκύψει».

Από την πλευρά του, ο νέος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας, έδωσε ένα μήνυμα για μεγάλη συμμετοχή στις εκλογές, λέγοντας: «Ένα τέτοιο κρίσιμο εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να έχει τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή». Λίγο μετά την άσκηση του εκλογικού του δικαιώματος στο 2ο Ημερήσιο Γυμνάσιο Θεσσαλονίκης, επί της οδού Ικτίνου, κάλεσε τους πολίτες να προσέλθουν στις κάλπες για να ψηφίσουν και δήλωσε: «Είμαι εξαιρετικά αισιόδοξος ότι ο ελληνικός λαός, ότι οι πολίτες της Θεσσαλονίκης, θα αποφασίσουν το σωστό, έτσι ώστε να έχουμε τέσσερα χρόνια δημιουργίας, ανάπτυξης και χαμόγελου μπροστά μας».

Ο κ. Ζέρβας δήλωσε «Θέλω να πιστεύω ότι ο κύκλος αυτός θα κλείσει με τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, γιατί ας μην ξεχνάμε ότι έχουμε πίσω μας μια δεκαετία δύσκολη για τον ελληνικό λαό για όλους εμάς. Πιστεύω ότι όλοι μαζί, αποφασισμένοι, ενωμένοι θα έχουμε μπροστά μας τέσσερα χρόνια δημιουργίας, τέσσερα χρόνια ανάπτυξης» πρόσθεσε.

Συνεχάρη, τέλος, όλους όσοι συμμετέχουν στην εκλογική διαδικασία και κυρίως τα μέλη των εφορευτικών επιτροπών, που, όπως είπε, δουλεύουν κάτω από δύσκολες συνθήκες και υψηλές θερμοκρασίες, για να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This