Κύπριος βουλευτής καλεί τον Μητσοτάκη να αποπέμψει το Ν. Τσάφο: «Ονόμαζε το ψευδοκράτος “Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου”»

«Θεωρώ απαράδεκτη την αναφορά του. Η εκ των υστέρων δήλωσή του σε ''αστοχία και λάθος'' δεν δικαιολογεί την παραμονή του στο υφυπουργείο»

Must Read

Κύμα οργής έχει προκαλέσει στην Κύπρο η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να τοποθετήσει στην θέση του υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας το Νίκο Τσάφο. Ειδικότερα, ο Κύπριος βουλευτής Χρίστος Ορφανίδης, έστειλε επιστολή διαμαρτυρίας στον πρωθυπουργό, υπενθυμίζοντάς του πως ο κ. Τσάφος όταν εργαζόταν στις ΗΠΑ είχε προβεί σε αναφορά περί….ψευδοκράτους.

«Ο κ. Τσάφος όταν εργαζόταν στις ΗΠΑ είχε προβεί σε αναφορά για το ψευδοκράτος, το οποίο ονόμαζε ”Τουρκική Δημοκρατίας της Βόρειας Κύπρου”, κάτι που ως Κύπριος πολίτης με ενοχλεί, το καταγγέλλω και θεωρώ απαράδεκτη την αναφορά του. Η εκ των υστέρων δήλωσή του σε ”αστοχία και λάθος” δεν δικαιολογεί την παραμονή του στο υφυπουργείο», γράφει ο Χρίστος Ορφανίδης στην επιστολή του προς τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Δείτε επίσης:

Υφυπουργός Ενέργειας ο Νίκος Τσάφος που «ανεγνώρισε» το ψευδοκράτος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This