Στις ΗΠΑ ο Πάνος Καμμένος – Συνάντηση με τον Ρότζερ Στόουν

Συνομιλίες και δείπνο στο στρατηγείο του Τραμπ

Must Read

Στις Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκεται ο Πάνος Καμμένος, όπου είχε επαφές με δύο από τους στενότερους συνεργάτες του Ντόναλντ Τραμπ. Στην Φλόριντα συντήθηκε με τον εξ απορρήτων του Αμερικανού προέδρου, Ρότζερ Στόουν, ο οποίος είχε μιλήσει στην εφημερίδα «δημοκρατία» για τις θέσεις της Ουάσινγκτον απέναντι στην Τουρκία. Παρών και ο Τζορτζ Παπαδόπουλος, ο ομογενής που έχει επανέλθει πλήρως στο πλευρό του νέου ηγέτη των ΗΠΑ.

Ο κ. Καμμένος θα έχει, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, περαιτέρω συνομιλίες και δείπνο στο στρατηγείο του Τραμπ.

Δείτε επίσης: 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. ο ίδιος είχε την τόλμη να συνεργαστεί προεκλογικά με τον ΣυΡιζΑ χαρακτηρίζοντας μάλιστα προσφυώς την συνεργασία του αυτήν και την συμμετοχή του στην κυβέρνηση που προέκυψε από τις εκλογές ως “αναγκαίο καλό”. Και τελικά αποδείχτηκε περισσότερο συνεπής, έντιμος και ικανότερος πολιτικός από πλείστους όσους κυβερνητικούς αξιωματούχους της “μεταπολιτευτικής” περιόδου.

  2. Μια ζωή μπαινόβγαινε απο την πίσω πόρτα της πρεσβείας παρακαλώντας για μια θέση, ακόμη και πίσω απο την πλάτη του Κώστα του Καραμανλή.

    Μια ζωή έσκιζε τα ρούχα του υπερ πίστεως και πατρίδος, έξω απο την ΕΛΣΤΑΤ και ωρύετο μέσα στην Βουλή και ορκιζόταν ότι θα σχημάτιζε εξεταστική για το επονείδιστο – επαχθές και τεχνηέντως κατασκευασμένο χρέος που σκοπό είχε την δόλια υποδούλωση της καημένης μας της πατρίδας και (εδώ σε θέλω) με το που τον πάντρεψε ο Γιούνκερ με την Αλεξία του Σύριζα τα είχε ξεχάσει όλα, όπως τα είχε ξεχάσει όλα και ο άλλος μεγαλοπατριώτης και μεγαλοκωλοτούμπας ο Αντώνης ο Σαμαράς όταν κι αυτόν και για τον ίδιο ακριβώς λόγο τον είχε παντρέψει ο Γιουνκερ με την Ευαγγελία του Πασοκ.

    Δεν είμαι προϊόν κανενός είδους ακραίου στοιχείου, αλλά εδώ ταιριάζει η σοφή εκείνη φράση του γέρου του Μωριά που λέει “φωτιά και τσεκούρι σε όλους τους προσκυνημένους”

    • Συμφωνώ.Στη δεδομένη χρονική συγκυρία ποιός θα μπορούσε να ενώσει όλον αυτόν τον χώρο που είναι οι μισοί ίσως και παραπάνω Έλληνες;

  3. Όμως ο.σπφος.λαπς.δεν ήθελε τον καμένο που κράτησε τον Ελληνικό Στρατό αξιόπιστο και προστάτευσε το Αιγαίο εν μέσω κρίσης.

    Οι ψευτο-πατριωτες δεν του συγχώρεσαν ποτέ τη συνεργασία με τον ΣΥΡΙΖΑ, δέχθηκε ανηλεή επίθεση ως ψεκασμένος και την αργοπορημένη ρήξη για τις Πρέσπες.

    Έτσι ψήφισαν τον εκπρόσωπο του Τουρκόφιλου λόμπι στην Ελλάδα που ακύρωσε τον East Med και έδωσε στους Τούρκους γη και ύδωρ. Εμα κόμμα προδοτών και μειοδοτών που σκύβουν το κεφάλι κι αφήνουν τον Τουρκικό στόλο να αλωνιζει όλο το Αιγαίο.

    Να χαίρεται ο λαός τις επιλογές του.

    Τώρα ο Πάνος είναι δίπλα στον Πλανητάρχη κι η Ελλάδα ετοιμάζεται να γίνει παράρτημα
    της Τουρκίας.

    Υποθέτουμε ότι οι Νεοδημοκράτες ευελπιστούν σε καριέρα κοτζαμπαση στις νέες συνθήκες.

  4. κ.Καμένε ήρθε η ώρα να ηγηθείτε της παράταξης κεντροδεξιάς, λαϊκής δεξιάς.Τα υφιστάμενα κόμματα που αντιπροσωπεύουν αυτόν τον χώρο μαζί με το καθαρό εναπομείναν κομμάτι της ΝΔ ήρθε η ώρα να ενωθούν και να επανασυγκροτησουν την μεγάλη παράταξη.Με Τραμπ στο τιμόνι έχουμε πολλές ευκαιρίες να ξανακάνουμε την Ελλάδα μεγάλη!

      • Διανοητικά ανάπηρος είσαι εσύ που αντί να κάνεις το σχόλιό σου με μια στοιχειώδη κοσμιότητα, επιτίθεσαι με φραστικές ακρότητες στους άλλους.Έχε υπόψη σου ότι και οι άλλοι μπορούν να σου αντεπιτεθούν με φραστικές ακρότητες αλλά το ζητούμενο δεν είναι Εάν δεν είσαι σε θέση να συνομιλείς τότε θα ήταν καλύτερο να ασχοληθείς με κάτι άλλο.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This