Στο περιθώριο της συνάντησης με την αναπληρώτρια πρωθυπουργό και υπουργό Εξωτερικών της Σλοβενίας, Τάνια Φάιον, στην Λιουμπλιάνα ο Γιώργος Γεραπετρίτης σχολίασε την σύλληψη του Εκρέμ Ιμάμογλου από το καθεστώς Ερντογάν.
Bilateral mtg between FM George Gerapetritis & #Slovenia DPM & FM Tanja Fajon @tfajon
In focus, further strengthening 🇬🇷-🇸🇮 relations, cooperation within #UNSC, regional and int’l dvpts pic.twitter.com/SdjZn6yXDU
— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) March 19, 2025
Ο Έλληνας ΥΠΕΞ μόλις(!) ανακάλυψε τι συμβαίνει στην Τουρκία και δήλωσε: «Παραχωρήσεις από το κράτος Δικαίου και τις πολιτικές ελευθερίες δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές. Οφείλονται πειστικές απαντήσεις για κάθε επικαλούμενη παραβίασή τους».
🇬🇷🤝🇸🇮
📍 Ljubljana | FM George Gerapetritis welcomed by #Slovenia DPM & FM Tanja Fajon @tfajon
📍 Λιουμπλιάνα | Υποδοχή ΥΠΕΞ Γιώργου Γεραπετρίτη από Αν.ΠΘ & ΥΠΕΞ Σλοβενίας Tanja Fajon pic.twitter.com/MiKnVnnhfY
— Υπουργείο Εξωτερικών (@GreeceMFA) March 19, 2025
Δείτε επίσης:
- Τουρκία: Ο φιλοκυβερνητικός Τύπος αναφέρει ότι κατασχέθηκε κατασκευαστική εταιρεία του Ιμάμογλου
- Στο Συμβούλιο της Ευρώπης η υπόθεση Ιμάμογλου με αίτημα της Ντόρας
Ο υπουργός επί υποκλίσεων στο φασίστα ανακάλυψε κράτος Δικαίου στην Τουρκία!!! Μωρέ μπράβο πρόοδος στο αποτύπωμα του υπουργού….