Προανακριτική για τα εθνικά θέματα

Λάθη και εγκλήματα σε βάρος του έθνους δεν λησμονιούνται

Must Read

Ο διορισμός του Νίκου Τσάφου στο πόστο του υφυπουργού Ενέργειας ήταν μια κίνηση ύποπτη από την πλευρά του πρωθυπουργού. Μετά και τις τελευταίες αποκαλύψεις, κρίνεται απολύτως επιλήψιμη.

Ο κ. Τσάφος, που έχει αποκαλέσει το ψευδοκράτος στα Κατεχόμενα «Τουρκική Δημοκρατία της Βόρειας Κύπρου», αρθρογραφούσε υπέρ του Turkstream και έχει ποστάρει χάρτη στο διαδίκτυο με τη Λέσβο βαμμένη «κόκκινη», σαν να είναι τουρκική, θα έπρεπε να έχει αποπεμφθεί ακαριαία από το υπουργείο Ενέργειας. Όμως ο Κυριάκος Μητσοτάκης επιμένει να τον κρατάει στο υπουργικό συμβούλιο, προκαλώντας έντονη ανησυχία και στον πολιτικό κόσμο και στην κοινή γνώμη για την πορεία που θα έχουν τα εθνικά ζητήματα της χώρας.

Η κατάσταση, ειδικά στα Ελληνοτουρκικά, εξελίσσεται δυσάρεστα για την Ελλάδα. Ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Γεραπετρίτης επιμένουν σε μια στρατηγική αντιμετώπιση της γείτονος, η οποία ξεκινά και τελειώνει με… κατευνασμό. Για όλα, πλέον, στο Αιγαίο η πατρίδα μας έχει καταντήσει να ζητά την άδεια των Τούρκων – κάτι που έχει καταγγείλει ακόμα και ο γνωστός για τις αντιεθνικιστικές θέσεις του πανεπιστημιακός καθηγητής και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Χρήστος Ροζάκης.

Η μειοδοσία δεν αντιμετωπίζεται ως κάτι κακό από την κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Χαρακτηριστική των προαναφερθέντων, άλλωστε, είναι η δήλωση που έκανε τον Οκτώβριο του 2024 ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης: «Αν είναι να αφήσω μια μεγάλη παρακαταθήκη για τη χώρα μου, για τις επόμενες γενιές, να είναι μια γειτονιά η οποία θα είναι ήρεμη, μια Ελλάδα της αυτοπεποίθησης, της σταθερότητας, της υπερηφάνειας, ας χαρακτηριστώ και μειοδότης».

Ας μην ξεχνάει ο κ. Μητσοτάκης ότι, όπως γίνεται τώρα προανακριτική για τα Τέμπη, μπορεί και πρέπει να γίνει για τα εθνικά ζητήματα, για την Κάσο, για την αποστολή όπλων στην Ουκρανία και για μια σειρά άλλων θεμάτων, τα οποία ελπίζει να λησμονήσουμε.

Όμως ατοπήματα, λάθη και εγκλήματα σε βάρος του έθνους δεν λησμονιούνται. Ούτε συγχωρούνται ούτε παραγράφονται.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ο Μητσοτάκης έχει περισσότερους δηλωμένους φιλότουρκους και ανθελληνες στη κυβέρνηση του από ότι πατριώτες.

  2. Είστε αφελείς. Ο Μητσοτάκης τα έχει δώσει όλα στην Τουρκία. Όλοι οι δημοσιογράφοι και όλοι οι πολιτικοί του αντίπαλοι είστε συνενοχοι του γιατί έπρεπε να τον είχατε ρίξει από την περίοδο των υποκλοπών. Τώρα η καταστροφή είναι αναπόφευκτη

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This