Μας… απειλεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης: «Μπαίνει επιτέλους μια τάξη»!

Εδώ δεν είναι σε θέση να βάλει σε τάξη το κόμμα του...

Must Read

Την ΑΑΔΕ επισκέφτηκε σήμερα το πρωί ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Μάλιστα αναφερόμενος στην υποβολή των φορολογικών δηλώσεων με σταθερές ημερομηνίες και στην επιβολή προστίμων σε δημόσιους φορείς που δε διαβιβάζουν εγκαίρως τα απαραίτητα στοιχεία για τη διασταύρωση και προσυμπλήρωση στις δηλώσεις φορολογίας εισοδήματος, ο Μητσοτάκης… εξαπέλυσε και τις πρώτες απειλές!

Όπως δήλωσε «το μήνυμα είναι σαφές. Μπαίνει επιτέλους μια τάξη με κίνητρα όχι ευκαταφρόνητα και επιβεβαιώνεται το μήνυμα επιβράβευσης της συνέπειας».



Και επεσήμανε: «Είναι σαφές ότι μπαίνει επιτέλους μια τάξη στη διαδικασία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων, με κίνητρα τα οποία δεν είναι ευκαταφρόνητα. Τα στοιχεία είναι πράγματι εντυπωσιακά και νομίζω ότι με αυτόν τον τρόπο επιβεβαιώνεται και το κεντρικό μήνυμα της επιβράβευσης της συνέπειας και προφανώς, της μη δυνατότητας πια του κράτους να δίνει παρατάσεις για μία διαδικασία η οποία πρέπει να είναι απολύτως θεσμοθετημένη και να γνωρίζουν όλοι ότι οι ημερομηνίες τις οποίες έχουμε προσδιορίσει είναι απολύτως δεσμευτικές».

Βεβαίως τί είδους τάξη έχει μπει στη χώρα, αποδεικνύεται περίτρανα και με τραγικό τρόπο με τα όσα συμβαίνουν στην υπόθεση της τραγωδίας των Τεμπών…

Δείτε ακόμα:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ψηφίστε Μητσοτάκη, άλλωστε φρόντισε να πέσει το επίπεδο ευφυίας του μέσου Έλληνα. Έξυπνος τρόπος να αποκτήσει ψηφοφόρους.

  2. Πολυ βιάζεσαι Κουλη… Έχεις λεφτά στα ταμεία? Η τα χρειάζεσαι για να πληρωνεις τα παπαγαλακια? Οι δημοσιογράφοι? Όλα καλά?

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This