Χαμογελαστός και στα… φόρτε του εμφανίστηκε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο Τζάνειο νοσοκομείο για να κάνει δήθεν αυτοψία στις εργασίες ανακατασκευής και ανακαίνισης διαφόρων χώρων, έχοντας στο πλευρό του τον Άδωνι Γεωργιάδη!
Οι δύο άνδρες, σε καλή διάθεση και με όρεξη για αστειάκια, αποφάσισαν να ενημερωθούν αλλά και να ξεναγηθούν στις ανακαινισμένες πτέρυγες του Τζάνειου, αλλά ωστόσο ούτε απάντησαν αναφορικά με τις ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, ούτε φρόντισαν -εκτός από τις επικοινωνιακές φωτογραφίες που έβγαλαν- να επιλύσουν τα σοβαρά προβλήματα που ταλανίζουν εδώ και χρόνια ασθενείς και γιατρούς.
Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση είναι, πως ο Υπουργός Υγείας μετά από ηχηρή αποχή από τηλεοράσεις και ραδιόφωνα, αντί μετά το πόρισμα του ΕΟΔΑΣΑΑΜ και το κεφάλαιο «πυρόσφαιρα» να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της σύγκρουσης με τον Ανδρουλάκη και τους υπόλοιπους, σιωπά. Μάλιστα, επιλέγει να κάνει κοινή εμφάνιση με τον Μητσοτάκη. Τυχαίο;
Το μόνο σίγουρο είναι ότι, σκοπός της επίσκεψης ήταν να ενημερωθούν Μητσοτάκης και Γεωργιάδης για τη μελέτη εφαρμογής και την υλοποίηση των εργασιών ανακατασκευής με στόχο την προσαρμογή του υφιστάμενου κτηρίου των ΤΕΠ στο πρότυπο Τ.Ε.Π.
Εν συνεχεία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ενημερώθηκε για την ανακαίνιση – ανακατασκευή χώρων υγιεινής (λουτρά – WC) καθώς και για τον εκσυγχρονισμό Νοσηλευτικών Μονάδων των Νοσοκομείων Τζάνειο, Μεταξά, Αττικόν και Ψ.Ν.Α.
Σέλφι και γελάκια

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

(ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)
ελλείψεις ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού, !!!!!!
Για ρωτήστε λοιπόν πόσους νοσηλευτές και ιατρούς είχαμε το 2019 με τους ” σοσιαλιστές” και ρωτήστε και σήμερα πόσους διαθέτει το ΕΣΥ .
ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΌΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ? ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΠΕΙΤΑ ΤΑ ΣΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ!!
Δεν τους ενδιαφερη η Χωρα , αλλα μονο η καρεκλα .Για τα Ελληνοτουρκικα κουβεντα , ουτε ενα καλωδιο δεν μπορουμε να βαλουμε στην πριζα . Καταντια .
Ο Άδωνις σαν παραπονεμένο κουτάβι που το μάλωσαν είναι στις φωτογραφίες. Διακρίνω μια ψυχρανσια μεταξύ τους.
Εδω το Κρατος καιγετε , και οι αλλοι αγγουρακια για την ορεξη ζηταμε .Αχ γιατι να μην ειμαστε και εμεις , Βαλκανια .
Δυο ΣΙΧΑΜΕΝΑ και ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ ατομα διοικουν την Ελλαδα. ΟΥστ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΟΥστ .!!!! @@#
Ο. ΦΡΑΝΚΟ και ο ΤΣΤΣΟ ( Διασημοι ιταλοι κωμικοι του ‘ 70 ) της Ελλαδος. Μονο που οι πρωτοι χαριζαν γελιο ενω αυτοι χαριζουν πονο και στεναχωριες.
Μια φωτογραφια χιλιες λεξεις . Της Ποπης γινετε ,το βιολι μας .
Καποιοι, μια μερα, θα τους βαλουν φυλακη… Ελπιζω μονο να ειναι συντομα.. Μοιρασαν θανατο
Μάλιστα… Υπόθετω πανυγηριζουν για την έκθεση του ECDC που αναφερει, “ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ” και “ΑΠΟΜΟΝΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ”! Το ECDC είναι το αρμόδιο Ευρωπαϊκό όργανο για τις μεταδιδόμενες ασθένειες και τις λοιμώξεις! Γι’αυτό η ανακοίνωση.. Η Ελλάδα έχει το μεγαλυτερο ποσοστο θανάτων από ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις! Περίπου 2500 άνθρωποι το χρονο, που μπορεί να ” ξεφύγουν” από άλλες ασθενείες και να πεθανουν απο ενδονοσοκομειακη λοίμωξη.
Άι Σιχτιρ Τρισαθλια υποκείμενα.
Νά δούμε θά έχει κανένας Αρ@@@@@ια νά τούς κλείσει ΙΣΌΒΙΑ;;;;;;;;;
Καί όταν λέμε ΙΣΌΒΙΑ εννοούμε ΙΣΌΒΙΑ.