Εριστικός o Μαρινάκης: Tέλος στο αφήγημα περί συγκάλυψης στα Τέμπη – Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας

Υποβάθμισε τις αποκαλύψεις για την ευθεία σύνδεση με το Μαξίμου

Must Read

Προκλητικός και με οίηση εμφανίστηκε το Σάββατο ο κυβερνητικός εκπρόσωπος. Μιλώντας στο 10ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών ο Παύλος Μαρινάκης επιτέθηκε δριμύτατα στην αντιπολίτευση για το έγκλημα στα Τέμπη και υποβάθμισε τις αποκαλύψεις για την Ομάδα Αλήθειας και την ευθεία σύνδεση με το Μαξίμου.

«Η αντιπολίτευση επέλεξε ένα μικρό σκέλος του πορίσματος, μετατρέποντας την πιθανολόγηση σε βεβαιότητα και κατέθεσε πρόταση δυσπιστίας για να ρίξει την κυβέρνηση. Ό,τι έχει βγει επίσημα, όμως, γκρεμίζει την θεωρία συγκάλυψης» υποστήριξε ο Π. Μαρινάκης και συνέχισε:

«Αποδεικνύεται ότι η κυβέρνηση, σε κανένα στάδιο της διερεύνησης, δεν παρενέβη. Το πόρισμα συνολικά δεν ήταν κολακευτικό για τη χώρα. Αλλά ειδικά αυτό το κομμάτι της πυρόσφαιρας, παρότι δεν μας ευνοεί, δημοσιοποιήθηκε».

Για την παραίτηση του Χρήστου Παπαδημητρίου από τον ΕΟΔΑΣΑΑΜ ανέφερε ότι δεν συμμετείχε στο πόρισμα, είχε διοικητική ευθύνη για την διερεύνηση της υπόθεσης, αλλά χρεώθηκε τις δημόσιες τοποθετήσεις του που ξέφευγαν του ρόλου του.

Ομάδα Αλήθειας

Σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις του Inside Story ο κυβερνητικός εκπρόσωπος δήλωσε:

«Φοβερή αποκάλυψη. Ένας ιδιώτης πληρώνει άλλους ιδιώτες. Τα παιδιά της Ομάδας Αλήθειας έχουν βγει μπροστά με τα πρόσωπά τους, με τα ονόματά τους. Η χώρα μας χρειάζεται πολλές ομάδες αλήθειας. Δηλαδή, πολλούς ανθρώπους οι οποίοι όχι με κουκούλες, επώνυμα αποδομούν τη χυδαιότητα και την προπαγάνδα συγκεκριμένων πολιτικών χώρων της Αριστεράς και της κεντροαριστεράς, και κάποιες φορές και της άκρας δεξιάς. Χρειαζόμαστε αλήθεια. Είμαστε με την Ομάδα Αλήθειας και με την κάθε αλήθεια η οποία εκφράζεται».

Και πρόσθεσε: «Και να σας πω και κάτι, μακάρι όλοι αυτοί οι οποίοι εκφράζουν τη γνώμη τους στη χώρα να το κάνουν επώνυμα, να είναι στον ιδιωτικό τομέα, να πληρώνονται από άλλους ιδιώτες. Δεν ποινικοποιείται το να πληρώνεσαι από ιδιώτες. Και ξέρετε κάτι; Αυτοί οι οποίοι μας κατηγορούν από την αντιπολίτευση, το ΠΑΣΟΚ και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι θύματα, είναι θύτες. Γιατί είναι αυτοί οι οποίοι μας έχουν κατηγορήσει μέσω ερωτημάτων ότι έχουμε σχέση με δολοφόνους ή ότι μπορεί και να είμαστε δολοφόνοι, αναφέρομαι στον κύριο Φάμελλο με τα χυδαία ερωτήματά του»

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ρε κοίτα να δείς που αυτοί θα κατοχυρώσουν και την λέξη αλήθεια με πνευματικά δικαιώματα…. Κοίτα να δείς που αυτή η ομάδα ψεύδους, την ΝΔ δεν την έκραζε… και ήταν όλο νουδουδες… τι λες ρε παιδάκι μου? Κάτι σαν τα Greek hoaxes…. Ρε! Αφήστε ήσυχα τα παιδιά! Καμιά δουλειά δεν είναι ντροπή!!!!

  2. Φυσικά με αυτους είστε… Είναι ο μηχανισμός προπαγανδας σας! Το ερώτημα είναι άλλο Μαρινάκη… Πληρώνει το κράτος τον μηχανισμό προπαγανδας σας? Αληθευει ότι διάφοροι οργανισμοί του κράτους δίνουν δουλίτσες σε διαφημιστικές εταιρείες και εταιρείες δημοσκοπήσεων? Τυχαια είναι όλα Μαρινάκη?

  3. με την «ομάδα αλήθειας» είστε, ναι
    η «ομάδα αλήθειας» δεν είναι με την αλήθεια
    κάνετε την απόλυτη διαστρέβλωση σε όλα τα πράγματα
    είστε κακοποιητές της αλήθειας και των πολιτών
    η νοοτροπία σας είναι καθαρά εγκληματική

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img
spot_img
spot_img

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This