Ξαναχτύπησε ο Άδωνις για να υπερασπιστεί το 400αρι σε λίγους: Οι μακροχρόνιοι άνεργοι ζουν με… μαύρα

Must Read

Πάνω σε ένα χυδαίο αφήγημα, σε βάρος ενός μεγάλου και ταλαιπωρημένου οικονομικά και κοινωνικά τμήματος του ελληνικού πληθυσμού, διαμόρφωσε τα επιχειρήματά του ο υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης για να υπερασπιστεί την απόφαση της κυβέρνησης να χορηγήσει ένα έκτακτο επίδομα 400 ευρώ στον έναν από τους τρεις μακροχρόνια ανέργους, υποστηρίζοντας ότι όσοι δεν βρίσκουν δουλειά μέσα σε δύο χρόνια εργάζονται και ζουν με «μαύρα»!

Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, προχθές, λίγο μετά τις εξαγγελίες του πρωθυπουργού, στο Kontra Channel, o κ. Γεωργιάδης ανέφερε: «Θεωρούμε πως κάποιος που είναι πιο πίσω κάπου στην πραγματικότητα εργάζεται, απλώς δεν το δηλώνει, όπως καταλαβαίνετε. Αν είναι κάποιος μακροχρόνια άνεργος 30 μήνες, 40, 50 και δεν παίρνει κανένα επίδομα από το κράτος αλλά είναι μακροχρόνια άνεργος, με κάποιον άλλον τρόπο επιβιώνει».

Ο υπουργός Ανάπτυξης πέρασε το μήνυμα ότι όσοι δεν βρίσκουν δουλειά για χρονική περίοδο πάνω από δύο χρόνια για την κυβέρνηση δεν θεωρούνται άνεργοι (!) παρότι η Ελληνική Στατιστική Αρχή τούς υπολογίζει, θεωρώντας ότι πραγματικά χιλιάδες πολίτες μπορούν να μείνουν χωρίς καμία απασχόληση για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This