Η Γιάννα προμοτάρει (δήθεν) την «Ελλάδα 2021» και κάνει επίδειξη πλούτου

Must Read

Δεν το βάζει κάτω η Γιάννα Αγγελοπούλου, προσπαθώντας να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα, ακόμη και εν μέσω της υγειονομικής κρίσης. Τελευταίο χτύπημα της… λαίδης, οι τηλεδιασκέψεις που πραγματοποιεί εδώ και ημέρες με την Ολομέλεια της Επιτροπής «Ελλάδα 2021», τις οποίες μάλιστα και φροντίζει να διαφημίζει, βομβαρδίζοντάς μας με συνεχείς αναρτήσεις στα social media.

Οι τελευταίες συνοδεύονται και από φωτογραφίες, στις οποίες φαίνεται η ίδια ντυμένη πάντα στην τρίχα. Φυσικά, δεν παραλείπει να μας δείχνει και το εντυπωσιακό και πανάκριβο σπίτι της, αδιαφορώντας ότι το τελευταίο που απασχολεί τους Έλληνες και τις Ελληνίδες αυτή τη στιγμή είναι οι φανταχτερές και επιτηδευμένες αναρτήσεις της.

Η ίδια, πάντως, επιμένει ότι όλα γίνονται στο πλαίσιο, όχι της προσωπικής της προβολής, αλλά για το προμοτάρισμα της Επιτροπής για τους εορτασμούς των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Σύμφωνα με όσα είπε στα μέλη της Επιτροπής η Γιάννα Αγγελοπούλου, «χρειάζεται να βρούμε τη λεπτή ισορροπία: από τη μία να τιμήσουμε τη σημαντική επέτειο των 200 χρόνων δίνοντας χαρά στον κόσμο και από την άλλη να κάνουμε δράσεις με αναπτυξιακό πρόσημο. Από την πρώτη στιγμή έχουμε τονίσει ότι θέλουμε προτάσεις για το μέλλον, όχι φιέστες».

Όχημα αυτοπροβολής

Βεβαίως, οι αναφορές της στις φιέστες είναι -αν μη τι άλλο- προκλητικές, καθώς η ίδια είναι, κατά κοινή ομολογία, η βασίλισσα των πολυδάπανων και εξεζητημένων εκδηλώσεων. Σε κάθε περίπτωση οι μέχρι τώρα κινήσεις και πρωτοβουλίες της αναφορικά με τον εορτασμό της Παλιγγενεσίας, που απέχουν παρασάγγας από τα ιδεώδη του Ελληνισμού, αποδεικνύουν ότι επιθυμεί, για ακόμη μια φορά, να μετατρέψει το έργο που της ανατέθηκε σε ένα όχημα αυτοπροβολής.

Ελπίζουμε στο τέλος οι προσωπικές φιλοδοξίες και η άκρατη ματαιοδοξία της να μην καπελώσουν το όλο εγχείρημα, το οποίο θα μπορούσε δυνητικά να έχει απήχηση και να ενώσει τους Έλληνες, προσφέροντάς τους την αισιοδοξία που τόσο χρειάζονται, μετά την άνευ προηγουμένου κρίση του κορωνοϊού, αλλά και ύστερα από δέκα χρόνια Μνημονίων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This