Χολωμένος ο δήμαρχος Ορεστιάδας με την Κατερίνα Σακελλαροπούλου που τον αγνόησε

Must Read

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας κάνει το ένα φάουλ μετά το άλλο. Το τελευταίο της; Αγνόησε τον δήμαρχο Ορεστιάδας Βασίλη Μαυρίδη κατά την επίσκεψή της Κυριακή του Πάσχα σε Καστανιές και Ορεστιάδα.

Μάλιστα, έχει ετοιμάσει επιστολή διαμαρτυρίας και δυσαρέσκειας την οποία θα  αποστείλει προς την Κατερίνα Σακελλαροπούλου γιατί απέφυγε να τον δει και να μιλήσει μαζί του, έστω και τυπικά.

Ο κ.Μαυρίδης, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό του Εβρου εξέφρασε την έντονη δυσαρέσκειά του λέγοντας πως η Πρόεδρος δεν τον συνάντησε ούτε ένα λεπτό κατά την παρουσία της στον δήμο του και επέλεξε να συνοδεύεται μόνο από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Νίκο Παναγιωτόπολο, τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Κωνσταντίνο Φλώρο και ελάχιστα στρατιωτικά και αστυνομικά στελέχη

Παραμονές της επίσκεψης της Σακελλαροπούλου, ανήρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, φωτογραφία του προκατόχου της κ.Σακελλαροπούλου, του Προκόπη Παυλόπουλου και διθυραμβικά σχόλια υπέρ του, πλέκοντας του το εγκώμιο.

Οι δηλώσεις του Β. Μαυρίδη στον MAXIMUM 93.6 (ηχητικό)

«Επειδή έχω μάθει και να λειτουργώ θεσμικά, έχω ετοιμάσει την επιστολή προς την Εξοχότατη Πρόεδρο της Δημοκρατίας, για να εκφράσω όχι ακριβώς το παράπονο, αλλά την αντίληψη που έχουμε ως εκλεγμένοι εκπρόσωποι αυτού του λαού που μας τίμησε να τον εκπροσωπούμε, όπου θα αναφέρουμε αναλυτικά αυτά που αφορούν την επίσκεψη της.

Είναι ύψιστη τιμή να έρχεται σε έναν τόπο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, οποιοσδήποτε Πρόεδρος της Δημοκρατίας, απλά θεωρούμε ότι τους εκπροσώπους της τοπικής κοινωνίας που πέρασε τόσα, όχι μόνο τώρα σε αυτή την κρίση με τα σύνορα, αλλά είναι ένας γενικά ταλαιπωρημένος λαός, ίσως χρειάζεται μια διαφορετική αντιμετώπιση. Αναφέρω μέσα στην επιστολή και ότι είμαι παράλληλα και Πρόεδρος της ΠΕΔ Ανατολικής Μακεδομίας-Θράκης».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This