Πυρ και μανία στο Μεσολόγγι με την Κυβέρνηση, που στέλνει εκεί στα… μουλωχτά μετανάστες!

Must Read

«Ε, όχι και έτσι, κύριε Μητσοτάκη». Την ώρα, δηλαδή, που όλοι βάζουν πλάτη στον αγώνα κατά του κορωνοϊού, οι «καθαρές πόλεις» να δέχονται ανεξέλεγκτους μετανάστες. Αυτό λένε με ένα στόμα σύσσωμοι οι Αιτωλοακαρνάνες, με τον νομό να μην έχει μέχρι στιγμής ούτε ένα κρούσμα. Σε μια τέτοια περιοχή, λοιπόν, η κυβέρνηση αποφάσισε και στέλνει μετανάστες, ερήμην των κατοίκων.

Το Μεσολόγγι ξεσηκώθηκε χθες, με μπροστάρη τον δήμαρχο Κώστα Λύρο, όταν έμαθε ο ίδιος επισήμως αλλά και οι συμπολίτες του ότι σχεδιάζεται στα… κλεφτά μεταφορά στην πόλη και άλλων προσφύγων σε κεντρικό ξενοδοχείο!

Στο πλευρό του δημάρχου είναι και ο βουλευτής της Ν.Δ. του νομού Μάριος Σαλμάς, ο οποίος δήλωσε: «Εννοείται ότι είμαι σύμφωνος με τη θέση της δημοτικής Αρχής και του δημοτικού συμβουλίου Μεσολογγίου περί μη αποδοχής μεταναστών και θα γίνει αυτό που θέλει η τοπική κοινωνία της πόλης και του δήμου».

Δείτε επίσης: Κρίτων Αρσένης: Ο βιοκαλλιεργητής βουλευτής που… ευγνωμονεί την καραντίνα!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This