Ο Βελόπουλος έκραξε άγρια τον Άδωνι για τις τιμές στις μάσκες

Must Read

«Μετωπική σύγκρουση» του προέδρου της Ελληνικής, Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, με τον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, είχαμε στο twitter, για το ζήτημα των μασκών και της τιμής τους.

Η κόντρα άρχισε όταν ο υπουργός Ανάπτυξης έκανε μια ανάρτηση, με την οποία θέλησε να μας ενημερώσει πόσο στοιχίζουν οι μάσκες στην Ιταλία. Και παρέθεσε τον υπερσύνδεσμο μιας ιταλικής ιστοσελίδας που πουλούσε 69,90 ευρώ τις μάσκες, θέλοντας να πει, προφανώς, ότι δεν υπάρχει ζήτημα αισχροκέρδειας στη χώρα μας, όσον αφορά την τιμή των μασκών. Και ότι, μάλλον, είμαστε τυχεροί που μπορούμε να τις αγοράσουμε.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος έσπευσε να του απαντήσει ότι δεν κοστίζει σχεδόν 70 ευρώ η μάσκα στην Ιταλία, γράφοντας χαρακτηριστικά: «Υπουργέ, κάνε λογαριασμό… 50 κομμάτια, δηλαδή 69,90÷50=1,4. Ξέρεις πόσο τις πουλάνε στην Ελλάδα; Κάνε μια έρευνα, σε παρακαλώ! Καλημέρα!»

Πάντως και στο παρελθόν ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης είχε αφήσει υπονοούμενα για το συγκεκριμένο ζήτημα, γράφοντας ότι, όταν δεν υπήρχαν μάσκες, η κυβέρνηση έλεγε ότι δεν χρειάζονται μάσκες, ενώ τώρα που υπάρχουν μάσκες, η κυβέρνηση καλεί τους πολίτες να φορούν μάσκες, αναρωτώμενος εάν πρόκειται για σύμπτωση, αλλά και ποιος κερδίζει.

Η όλη ιστορία με τις μάσκες, απ’ ό,τι φαίνεται, έχει αρχίσει και προκαλεί «πονοκέφαλο» στην κυβέρνηση, παρά τις διευκρινίσεις σχετικά με το πού είναι απαραίτητη η χρήση της και πού υπάρχει, τελικά, απλά σύσταση για χρήση της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This