Η μεγάλη επιστροφή της Δήμητρας Γαλάνη

Μαζί της η δημιουργός και ερμηνεύτρια Π. Βουλγαράκη, σε μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια

Must Read

Η φωνή της Δήμητρας Γαλάνη ήταν και είναι εκδήλωση, αποτύπωση θερμού συναισθήματος και μιας μελωδικής χροιάς που χαρακτηρίζει η ζέση ως ποταμός ευαισθησίας. Και τώρα, 55 χρόνια μετά την ημερολογιακή απαρχή της καριέρας της, που είναι συνώνυμο της ποιότητας, η καλλιτέχνιδα επιστρέφει σε επιλεγμένους χώρους, δίνοντας ραντεβού με τους φίλους των τραγουδιών της την Πέμπτη 20 Ιουνίου, στις 9 μ.μ., στο Φεστιβάλ Παπάγου.

Η καλλιτεχνική πορεία της άρχισε από τα νάματα όπου ανέβλυζε το εκρηκτικό ταλέντο δημιουργών, όπως ο Γκάτσος, ο Μούτσης, ο Χατζιδάκις, ο Τσιτσάνης, ο Λοΐζος, ο Σπανός, ο Χατζηνάσιος, που τελικώς δημιούργησαν όχι ατομικές προσπάθειες και επιτεύγματα, αλλά κομμάτια μιας εποχής η οποία αναδείχθηκε ως η πλέον σημαντική για το ελληνικό τραγούδι.

Επί σκηνής μαζί της, η δημιουργός και ερμηνεύτρια Παυλίνα Βουλγαράκη, σε μια αναδρομή στα πολύ αγαπημένα τραγούδια που όλοι ζητούσαν και περιμένουν, σε μια μοναδική παράσταση και με μια υπέροχη μπάντα στο πλευρό της, όπου παίζουν οι μουσικοί: Σεραφείμ Γιαννακόπουλος – τύμπανα, Στέλιος Προβής – μπάσο, Μηνάς Λιάκος – κιθάρα, Δημήτρης Αρώνης – κιθάρα, Νικόλας Γουάστωρ – πλήκτρα και synths.

Με τη γνώση ότι τα μεγάλα καλλιτεχνικά συμβάντα προϋποθέτουν μια αφορμή, αυτή δόθηκε από το νέο άλμπουμ της Δήμητρας Γαλάνη «Είσοδος κινδύνου». Και αν το ακούμε συχνότατα από τους ραδιοφωνικούς σταθμούς, θα είναι η συνολική αναφορά στα τραγούδια της καλλιτέχνιδας που θα πρυτανεύει στη νοσταλγική-ποιοτική αναφορά του έργου της.

Με τραγούδια που μεταφέρουν «την αύρα της πόλης αλλά και των ταξιδιών μας, σε ένα πρόγραμμα που έχει τη σφραγίδα της μεγάλης μας ερμηνεύτριας και θα συνοψίζει τη διαδρομή μιας ολόκληρης ζωής», η Δήμητρα Γαλάνη συνεργάζεται ξανά με νέους ανθρώπους, μουσικούς και καλλιτέχνες-δημιουργούς που ξεχωρίζει.

Επέλεξε από τη σύγχρονη σκηνή την ταλαντούχα δημιουργό Παυλίνα Βουλγαράκη, την ερμηνεύτρια με την οποία ήδη έχει γράψει δύο τραγούδια, το «Χίλιες ζωές» και το «Δεν είπες κάτι» – τις συνδέει η σύγκλιση αντιλήψεων και εκφραστικών ρευ

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This