Η συγκινητική live ερμηνεία από τον Λουδοβίκο των Ανωγείων στην παρουσίαση μυθιστορήματος του Γιώργου Δούκα

«Μίλησε» με τη μουσική του

Must Read

Τον κάλεσε να μιλήσει για το βιβλίο του σε παρουσίαση που έκανε στην Κρήτη, αλλά εκείνος, αντί για ομιλία, επέλεξε τη live ερμηνεία, βγάζοντας από το «συρτάρι» ένα παλιό τραγούδι του, που του θύμισε κάτι από την ιστορία που διάβασε.

Το πρωτότυπο αυτό περιστατικό καταγράφηκε πριν από λίγο καιρό στο Πολυκέντρο του Δήμου Ηρακλείου, όπου ο Γιώργος Δούκας παρουσίασε με επιτυχία το μυθιστόρημά του «Με το παράξενο όνομα Κοραμά», το οποίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαζήση. Το πάνελ των ομιλητών ήταν εκλεκτό και περιλάμβανε τους ηθοποιούς Αμαλία ΖαργιανάκηΔραμουντάνη και Ζαχαρία Κεφαλογιάννη, τον σύμβουλο Περιφέρειας Κρήτης Γιώργο Καρτσάκη αλλά και τον Λουδοβίκο των Ανωγείων, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο δημοσιογράφος Νίκος Ελευθερίου.

Οταν έφτασε η στιγμή να μιλήσει για το έργο του Γιώργου Δούκα ο Λουδοβίκος των Ανωγείων, ο δημοφιλής καλλιτέχνης από την Κρήτη έκανε την έκπληξη. Οπως αποκάλυψε στον συγγραφέα και στους λοιπούς παρευρισκομένους στην εκδήλωση, με το που διάβασε το βιβλίο «Με το παράξενο όνομα Κοραμά», του ήρθε αμέσως στο μυαλό ένα παλιότερο τραγούδι του, το «Χωρίς αποσκευές». Ετσι, αντί να μιλήσει, σηκώθηκε όρθιος και ερμήνευσε το τραγούδι, συνδέοντάς το άρρηκτα με το βιβλίο «Με το παράξενο όνομα Κοραμά». Μιλώντας στην «Espresso», ο Γιώργος Δούκας δήλωσε συγκινημένος με αυτό που συνέβη στην παρουσίαση του μυθιστορήματός του στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Γιώργος Δούκας, Αμαλία Ζαργιανάκη – Δραμουντάνη

«Πραγματικά, συγκινήθηκα. Εφυγα από το πάνελ της παρουσίασης και πήγα και κάθισα ανάμεσα στον κόσμο με το κινητό μου στα χέρια για να καταγράψω την υπέροχη ερμηνεία αυτού του σπουδαίου καλλιτέχνη, του Λουδοβίκου των Ανωγείων. Ηταν δέος αυτό που νιώσαμε όλοι, μια συγκλονιστική στιγμή, που μου έδωσε μεγάλη δύναμη να συνεχίσω να γράφω» μας είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι ο Γιώργος Δούκας συνεχίζει αυτήν την περίοδο την περιοδεία παρουσίασης του νέου του βιβλίου, με επόμενους σταθμούς τη Ζάκυνθο, την Πάτρα και την Κέρκυρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This