Πέθανε η πρωταγωνίστρια της «Λάμψης» Σέλι Ντουβάλ – «Υπέφερε πολύ»

Must Read

Την τελευταία της πνοή σε ηλικία 75 ετών άφησε η Σέλι Ντουβάλ, που πρωταγωνίστησε μαζί με τον Τζακ Νίκολσον στο κορυφαίο θρίλερ «Η Λάμψη» του Στάνλεϊ Κιούμπρικ.

Η γνωστή ηθοποιός που έγινε διάσημη μέσα από κινηματογραφικά αριστουργήματα όπως το «Annie Hall» και το «Popeye» «έσβησε» ενώ κοιμόταν στο σπίτι της στο Μπλάνκο του Τέξας.

Τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε πολλά προβλήματα υγείας καθώς είχε διαγνωσθεί με διαβήτη.

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο επί σειρά ετών σύντροφός της Νταν Γκίλροϊ. Όπως δήλωσε στο Hollywood Reporter: «Η αγαπημένη, γλυκιά, υπέροχη σύντροφος της ζωής μου και φίλη μου μας άφησε. Υπέφερε πολύ τον τελευταίο καιρό, τώρα είναι ελεύθερη. Πέταξε μακριά, όμορφη Σέλεϊ».

Σημειώνεται ότι η Ντουβάλ συμμετείχε σε πλήθος εμβληματικών κλασσικών φιλμ του σκηνοθέτη Ρόμπερτ Αλτμαν, ο οποίος την ανακάλυψε όταν η ίδια ήταν ακόμα έφηβη και σύντομα έγινε η μούσα του.

Η Ντουβάλ έμεινε στην ιστορία για τον ρόλο της στη «Λάμψη» για τον οποίο η ίδια είχε αποκαλύψει ότι χρειάστηκε να γυρίσει μια συγκεκριμένη σκηνή 127 φορές, με την ίδια να κλαίει για πάνω από 12 ώρες την ημέρα. Η ίδια είχε δηλώσει για την εμπειρία της: «Δεν θα δώσω ποτέ ξανά τόσα πολλά. Αν θέλετε να πονέσετε και να το ονομάσετε τέχνη, κάντε το, αλλά όχι με μένα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This