«Ατραποί έννοιας» – Έκθεση ζωγραφικής του καθηγητή Ιωάννη Θ. Μάζη

Must Read

Το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρα 20:00, θα γίνουν τα εγκαίνια-vernissage της ατομικής έκθεσης του ζωγράφου, ποιητή και Ομότιμου Καθηγητή Γεωπολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Δρα Ιωάννη Θ. Μάζη, με τίτλο «Ατραποί έννοιας» και επιμέλεια της Βασιλικής Ξυλινά στην «Vasiliki-galerie d’art».

Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2024 και ώρες λειτουργίας 19:00 – 22:00, Vasiliki – Galerie d’art, Σταϊκοπούλου 50 & Φαβιέρου 1, 21100 Ναύπλιο.

Ο Ιωάννης Θ. Μάζης σπουδάζει στην Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών Αθηνών. Παρουσιάζει «σπουδές» του με ακρυλικά σε καμβά και ξύλο, με λάδια σε καμβά, παστέλ σε ξύλο και σχέδια με μολύβι σε χαρτί.

Η ζωγραφική του δουλεύει με τις αρχετυπικές έννοιες των ταυτοτικών πολιτισμικών στοιχείων του ευρωπαϊκού και ελληνικού πολιτισμού, εξερευνώντας το ουσιαστικό τελετουργικό εικαστικό νήμα που τα συνδέει, χτίζοντας μια καινούργια ερευνητική πλατφόρμα για το επόμενο βήμα στην αντίληψη του ευρωπαϊκού εικαστικού «γίγνεσθαι».

Είναι η τρίτη ατομική του Έκθεση του ζωγράφου (Μέγαρο Παλαμά/ΕΚΠΑ, 03-06/2024 και Αίθουσα Πολιτισμού «Σημωνίδης» Δήμου Αμοργού, 07/2023).

*πηγή αρχικής φωτογραφίας: πηγή φωτογραφίας: https://www.facebook.com/iMazis

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This