Θεσσαλονίκη: Πλήθος κόσμου στο Φράγμα Θέρμης για τον Θάνο Μικρούτσικο

Η συναυλία ήταν μέρος των εκδηλώσεων «Βραδιές Πολιτισμού»

Must Read

Γέμισε από κόσμο το Φράγμα της Θέρμης στην ανατολική Θεσσαλονίκη το βράδυ της Τετάρτης για την συναυλία – αφιέρωμα στον σπουδαίο, Θάνο Μικρούτσικο.

Η συναυλία ήταν μέρος των εκδηλώσεων «Βραδιές Πολιτισμού» που διοργανώνει το Κέντρο Πολιτισμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και συμμετείχαν η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Δημήτρης Ζερβουδάκης και οι Ρεβάνς.

Βρέθηκαν πάνω από 3.500 θεατές και η μουσιή βραδιά κράτησε πάνω από δύο ώρες. Κατά τη διάρκειά της, ακούστηκαν τραγούδια από όλη τη δισκογραφία του αξέχαστου Θάνου Μικρούτσικου, με έμφαση φυσικά στον Σταυρό του Νότου, τον δίσκο που ο καλλιτέχνης μελοποίησε τα ποιήματα του Νίκου Καββαδία, με αρκετά από αυτά να παίζονται σε μουσική διασκευή των Ρεβάνς. Ακούστηκαν μεταξύ άλλων, εκτός από τον Σταυρό του Νότου, τα «Σαν Πλανόδιο Τσίρκο», «Δεν είμαι άλλος», «ο Άμλετ της Σελήνης», «Ελένη», «Όνειρα», «Γράμμα σ’ έναν ποιητή» κ. α.

Κατά τη διάρκεια της συναυλίας, η Ρίτα Αντωνοπούλου, στενή συνεργάτιδα του εκλιπόντος, με συγκίνηση μοιράστηκε πολλές δικές της ιστορίες με τον καλλιτέχνη. Χαρακτηριστική ήταν η στιγμή, όταν λίγο πριν το τέλος της συναυλίας, η τραγουδίστρια κατέβηκε στο κοινό για να τραγουδήσει και να χορέψει μαζί του το «Δυνατά, δυνατά».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This