Ντίνος Καρύδης: Η τελευταία δημόσια εμφάνιση με την κόρη του και την σύζυγό του – Αύριο η κηδεία

Πού τον είχε απαθανατίσει τελευταία φορά ο φωτογραφικός φακός

Must Read

Τεράστια είναι η θλίψη στον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας από την απώλεια του αγαπημένου ηθοποιού, Ντίνου Καρύδη, χθες, Κυριακή, στα 85 του χρόνια.

Αύριο, Τρίτη, η οικογένεια, οι φίλοι, οι συνάδελφοί του θα του που το «ύστατο χαίρε»  στις 13:30, στο κοιμητήριο Ζωγράφου.

Ο Ντίνος Καρύδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1938 και τελείωσε την Δραματική Σχολή Αθηνών με άριστα. «Ξεδίπλωσε» το μεγάλο του ταλέντο τόσο στο θέατρο, όσο και στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Συμμετείχε σε μια ευρεία γκάμα έργων από κωμωδίες μέχρι δράματα και συνεργάστηκε με σημαντικούς σκηνοθέτες και ηθοποιούς.

Η τελευταία φορά που ο σπουδαίος ηθοποιός είχε απαθανατιστεί από τον φωτογραφικό φακό ήταν τον Οκτώβριο του 2023 στην πρεμιέρα της παράστασης «Η μαριχουάνα της μαμάς είναι η καλύτερη». Στις φωτογραφίες απεικονίζεται με την κόρη του, Σμαράγδα Καρύδη και την σύζυγό του, Τζούλια Αργυροπούλου και με άλλους ηθοποιούς της παράστασης.

Δείτε επίσης:

«Έφυγε» ο αγαπημένος ηθοποιός Ντίνος Καρύδης

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This