«Πηγαίνω στη συναυλία για τα Τέμπη γιατί…» – Η ανάρτηση του Φοίβου Δεληβοριά μετά τον διχασμό για τα εισιτήρια

Must Read

Την ώρα που επικρατεί σύγχυση γύρω από τη μεγάλη συναυλία για προς τιμήν της μνήμης των θυμάτων των Τεμπών, με πλήθος συγγενών να εκφράζουν την αντίρρησή τους για τα εισιτήρια των 15 ευρώ, ο Φοίβος Δεληβοριάς, κάνει ένα εύστοχο και συγκινητικό σχόλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο γνωστός τραγουδιστής μαζί με τους Κοινούς Θνητούς, τον Σωκράτης Μάλαμα, τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και την Τάνια Τσανακλίδου θα τραγουδήσουν αφιλοκερδώς στο Καλλιμάρμαρο, ενώ αυτό που προκάλεσε αντιδράσεις από την πλευρά συγγενών των θυμάτων ήταν το αντίτιμο που καλούνται να πληρώσουν οι θεατές.

Σε ανάρτησή του ο Φοίβος Δεληβοριάς, ξεκαθαρίζει ότι η κίνηση έχει στόχο να βοηθήσει τον δικαστικό αγώνα των οικογενειών που είναι αντιμέτωπες με πολυέξοδες διαδικασίες ενώ διεκδικούν δικαίωση για τους ανθρώπους που έχασαν στο δυστύχημα.

«Πηγαίνω στην συναυλία για τα Τέμπη χωρίς ούτε μία δεύτερη σκέψη. Πηγαίνω για να στηρίξω όσες οικογένειες αποφάσισαν τον δύσκολο και πολυέξοδο δρόμο της νομικής διεκδίκησης κι εδώ και στην Ευρώπη. Αγόρασα μάλιστα κι ο ίδιος έναν αριθμό εισιτηρίων για να υποστηριχθεί ο Σύλλογος, ο καθαρότερος δρόμος νομικά για να είναι όλα εντάξει και καθαρά» αναφέρει ο Δεληβοριάς και σημειώνει απευθυνόμενος σε όσους διαφωνούν:

«Με σεβασμό στις αντιρρήσεις από άλλες οικογένειες, είμαι ταυτόχρονα απολύτως σίγουρος πως αν η συναυλία βοηθήσει σε κάποια πιθανή δικαίωση, θα δικαιωθούν κι εκείνοι και όλη η μελλοντική κοινωνία, που δικαιούται και ασφάλεια και λογοδοσία» λέει ο τραγουδιστής και καταλήγει: «Σε τελευταία ανάλυση, λοιπόν, πηγαίνω στη συναυλία και για το δικό μου το παιδί. Τα υπόλοιπα εκεί».

Υπενθυμίζεται ότι με βίντεό της η Μαρία Καρυστιανού ξεκαθαρίζει ότι τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν για τα νομικά έξοδα.

Δείτε επίσης:

Τι συμβαίνει με τη συναυλία για τα Τέμπη στο Καλλιμάρμαρο; Ποιοι συγγενείς αντιδρούν – Τι λέει η Μαρία Καρυστιανού

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This