Έργα στους Δελφούς

Νέο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο

Must Read

Δύσκολα μπορεί να ισχυριστεί κανείς πως το έργο στο πολιτιστικό κέντρο Δελφών θα γινόταν αν η ιστορική τοποθεσία δεν είχε αναδειχθεί σε κέντρο διεθνούς συνάντησης προσωπικοτήτων στο πλαίσιο σχετικού φόρουμ που διοργανώνεται εκεί κάθε χρόνο. Σε 14 μήνες αναμένεται, λοιπόν, να παραδοθεί το ανανεωμένο και ενεργειακά εκσυγχρονισμένο νέο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών (ΕΠΚΕΔ).

Ήδη η σύμβαση για το έργο υπεγράφη ανάμεσα στην κατασκευαστική εταιρία ΕΡΕΤΒΟ και στο υπουργείο Πολιτισμού. Η εκτιμώμενη αξία του έργου με τον ΦΠΑ ανέρχεται σε 10,57 εκατ. ευρώ. Στόχος του έργου είναι η εξυπηρέτηση των σύγχρονων λειτουργικών αναγκών και η συμμόρφωσή του με τους σύγχρονους κανονισμούς. Δυστυχώς, δεν αναμένεται να έχει τελειώσει και κατά τη διάρκεια της επόμενης διεθνούς συνάντησης του Φόρουμ των Δελφών.

Πηγή: Κυριακάτικη δημοκρατία

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This