«Στην πόρτα» του Κώστα Μίντζηρα, από τις εκδόσεις Ποταμός

Must Read

Ενας άνδρας μένει βουβός. Ομως σκέφτεται, ανησυχεί, ελπίζει, θυμώνει, κοροϊδεύει, δραπετεύει, φοβάται.

Στην αρχή σε νοσοκομείο και στη συνέχεια, εσώκλειστος, σε κέντρο αποκατάστασης, θέλει να προσαρμοστεί και να νιώσει καλά σε συνθήκες που από σύμπτωση κλήθηκε να ζει. Δεν του λείπουν οι συνήθειες και οι εμμονές του κι όσο κι αν έχει χάσει τα στηρίγματα της προηγούμενης ζωής, επινοεί νέα, άλλα κωμικά, άλλα φρούδα, άλλα σπαρακτικά. Με τον έναν ή τον άλλον τρόπο βρίσκεται στην πόρτα επιθυμώντας να την ανοίξει, χωρίς να τον απασχολεί τι θα βρει πίσω από αυτή.

Στο πρώτο του βιβλίο μια συγκινητική νουβέλα για όσα μας περιμένουν «Στην πόρτα», ο συγγραφέας και δικηγόρος Κώστας Μίντζηρας μας δίνει όλα τα άγχη, τις αγωνίες αλλά και τα κωμικοτραγικά που ένας άνδρας καλείται να αντιμετωπίσει στο δωμάτιο του κέντρου αποκατάστασης στο οποίο βρίσκεται, ύστερα από μια πτώση.

Με πρωτοπρόσωπη αφήγηση ο συγγραφέας μπαίνει στην ψυχοσύνθεση του άνδρα και με τον άμεσο τρόπο γραφής του μας μεταφέρει όσα εκείνος βλέπει, παρατηρεί, αισθάνεται και ακούει.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

spot_img

More Articles Like This