Νέος συναγερμός στην Πυροσβεστική: Φωτιά στην Φανερωμένη Ασπροπύργου

Επί τόπου ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις

Must Read

Δύσκολο και ιδιαίτερα απαιτητικό αποδεικνύεται το φετινό καλοκαίρι, με τις υψηλές θερμοκρασίες σε συνδυασμό με τον άνυδρο χειμώνα που προηγήθηκε και τους ισχυρούς ανέμους, να δημιουργούν «εκρηκτικό» κοκτέιλ για την χώρα. Νωρίτερα σήμερα το πρωί, σήμανε συναγερμός στην Πυροσβεστική για νέα πυρκαγιά, στον Ασπρόπυργο.

Οι πρώτες φλόγες εκδηλώθηκαν στην περιοχή Φανερωμένη, κοντά στα διυλιστήρια τα οποία ωστόσο δεν απειλούνται, ενώ όπως έγινε γνωστό καίνε χορτολιβαδική.

Επί τόπου επιχειρούν 25 πυροσβέστες με οκτώ οχήματα, μία ομάδα πεζοπόρου τμήματος της 1ης ΕΜΟΔΕ κι ένα ελικόπτερο, ενώ συνδράμουν και υδροφόρες της ΟΤΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This