1η Μαρτίου 1959: Η Ελλάδα… γνωρίζει το ΠΡΟ-ΠΟ – Ποιος ήταν ο πρώτος υπερτυχερός!

Must Read

Η 1η Μαρτίου του 1959 ήταν Κυριακή. Κι εκείνη ακριβώς τη μέρα οι φίλαθλοι συμπλήρωναν για πρώτη φορά ένα μικρό χαρτάκι με τον τίτλο ΠΡΟ-ΠΟ (ΠΡΟγνωστικά ΠΟδοσφαίρου). Περιείχε 14 αγώνες, ήθελε να επιλέξουν τρία σημεία 1-2-Χ και ο νικητής ή οι νικητές θα αμείβονταν πλουσιοπάροχα.

Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί, εκείνη την εποχή, ότι το ΠΡΟ-ΠΟ ο πρόδρομος του ποδοσφαιρικού στοιχήματος θα αποκτούσε τόσους φίλους και θα αναδείκνυε τόσους πολλούς νικητές.

Οι εφημερίδες αγκάλιασαν το νέο παιχνίδι και έσπευσαν να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα δίνοντας προγνωστικά. Όχι μόνο οι αθλητικές, αλλά και οι πολιτικές

Η εφημερίδα «Εμπρός» δίνει τα προγνωστικά της για την πρώτο διαγωνισμό

Ταυτόχρονα κυκλοφόρησε, όπως βλέπουμε στις διαφημιστικές καταχωρήσεις της εποχής και το πρώτο έντυπο αποκλειστικά για το νέο παιχνίδι

Στον πρώτο διαγωνισμό μπορούσαν να συμμετάσχουν οι κάτοικοι της Αθήνας, του Πειραιά, των περιχώρων και της Θεσσαλονίκης.

Παρά τις δυσκολίες στον πρώτο διαγωνισμό συμπληρώθηκαν 213.670 στήλες που έδωσαν στον νικητή που είχε προβλέψει σωστά και τους 12+2 αγώνες 228.360 δρχ. ποσό σημαντικότατο για την εποχή.

Ο πρώτος νικητής έδωσε συνεντεύξεις…

και φωτογραφήθηκε…

Άλλοι 47 τυχεροί είχαν 11 επιτυχίες. Ανάμεσά τους οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού Λάκης Πετρόπουλος και Βαγγέλης Πανάκης που είχαν ανοίξει πρακτορείο ΠΡΟ-ΠΟ στην οδό Σωκράτους. Στην ίδια κατηγορία νικητών κι ένας 17χρονος μαθητής μέλος του Ιππικού Ομίλου, αλλά και ο οδηγός του προέδρου της ΑΕΚ, θυρωρός πολυκατοικίας. Ο καθένας κέρδισε από 4.757,50 δρχ.

Το ξεκίνημα όμως ήταν δύσκολο και η… κυοφορία κράτησε κοντά στα δύο χρόνια.

Το 1957 η ΓΓΑ είχε λίγο προσωπικό και μεγάλα όνειρα. Είχε ιδρυθεί για να αναδιοργανώσει τον αθλητισμό. Να χτίσει νέα στάδια και να βελτιώσει τις υπάρχουσες εγκαταστάσεις. Τα σχέδια πολλά και τα χρήματα λίγα. Στις συσκέψεις το οικονομικό κυριαρχούσε. Από την κρατική επιχορήγηση δεν μπορούσε να περιμένει πολλά πράγματα. Η χώρα είχε άλλες ανάγκες περισσότερο επιτακτικές. Σε μια από τις συσκέψεις ρίχτηκε η ιδέα.

-Να δημιουργήσουμε κι εμείς ποδοσφαιρικό στοίχημα όπως κάνουν οι περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες…
-Τι παιχνίδι μας ταιριάζει;
-Το ιταλικό. Λέγεται totocalcio και διενεργείται υπό την αιγίδα της Ολυμπιακής Επιτροπής της χώρας.

Κάπως έτσι άρχισε η ιστορία του ΟΠΑΠ που δημιουργήθηκε για να φέρει τα πολυπόθητα έσοδα στον αθλητισμό..

Βέβαια όπου δράση και αντίδραση. Πολλοί εναντιώθηκαν στο σχέδιο. Το επιχείρημα ότι μόνο η Γαλλία, η ΕΣΣΔ, η Ελλάδα και η Αλβανία δεν είχαν ανάλογο παιχνίδι δεν έπειθε τη μειοψηφία.

Το 1958 δημιουργήθηκε ο ΟΠΑΠ, ως Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου υπαγόμενο στην ΓΓΑ. Με βασιλικό διάταγμα θεσπιζόταν και το πρώτο παιχνίδι που θα λάνσαρε ο νέος οργανισμός. Ήξερε τι θα είναι, πως θα παίζεται, αλλά δεν ήξεραν πως θα το λένε. Αναζητούσαν ένα εύχρηστο και απλό όνομα. Έγινε διαγωνισμός, κάποιος δήλωσε το ΠΡΟ-ΠΟ (Προγνωστικά Ποδοσφαίρου) και πήρε 2.000 δρχ., ποσό αξιόλογο για την εποχή εκείνη που αντιστοιχούσε σε ένα μηνιάτικο καλοπληρωμένου υπαλλήλου.

Το πρώτο δελτίο αποφασίστηκε να κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου ή την 1η Μαρτίου. Τα προβλήματα πολλά. Το βασικότερο οι αγώνες. Δεν υπήρχε πανελλήνιο πρωτάθλημα και τα τοπικά πρωταθλήματα αδυνατούσαν να προσφέρουν «δυνατές» αναμετρήσεις. Αποφασίστηκε να υπάρχει και συμμετοχή στο δελτίο ιταλικών αγώνων. Θα ήταν λίγοι για να μην χάσει την ελληνικότητά του το δελτίο.

Το πρώτο δελτίο ΠΡΟ-ΠΟ την 1η Μαρτίου 1959 ξεκινούσε με ντέρμπι

Δεν υπήρχαν πρακτορεία, δεν υπήρχαν (πολλά) λεφτά για το ξεκίνημα, δεν υπήρχε τεχνογνωσία και το βασικότερο κανείς δεν μπορούσε να εγγυηθεί ότι θα υπάρξει και πελατεία. Άρχισαν οι επαφές με την Ιταλία. Οι γείτονες προσέφεραν τεχνογνωσία. Ακόμα και υπάλληλοι της Εθνικής Τράπεζας αναμείχθηκαν στο εγχείρημα. Στα χρηματοκιβώτιά της θα φυλάσσονταν οι μήτρες των δελτίων. Σε μια εποχή που δεν υπήρχαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές τα δελτία συμπληρώνονταν εις τριπλούν. Το πρωτότυπο το κρατούσε ο ΟΠΑΠ σε χρηματοκιβώτιο της Εθνικής Τράπεζας. Το πρώτο αντίγραφο το χρησιμοποιούσαν στη διαλογή των δελτίων που γινόταν από προσωπικό του οργανισμού και το τρίτο αντίγραφο το κρατούσε ο παίκτης.

Τρεις από τις πρώτες διαφημίσεις του ΠΡΟ-ΠΟ

Δεν πήγαν μόνο Έλληνες στην Ιταλία, αλλά ήρθαν και Ιταλοί στην Ελλάδα, όπως συνέβη με τον Γενικό Διευθυντή του τομέα Ρώμης του Tottocalcio, Φερνάντο Καλούτσι ο οποίος βρισκόταν στην Αθήνα, στα γραφεία του ΟΠΑΠ που τότε στεγάζονταν στην οδό Βουλής 14, κοντά στην Πλατεία Συντάγματος.

Για τον πρώτο διαγωνισμό τυπώθηκαν ένα εκ. δελτία και 600.000 ταινίες τις οποίες οι πράκτορες θα κολλούσαν σε αυτά. Το κόστος δεν μπορούσε να το καλύψει ο οργανισμός, Κατέφυγε στη διαφήμιση. Στα πρώτα δελτία υπήρχαν διαφημίσεις απορρυπαντικών, ακόμη και οικονομικής εφημερίδες που θα κάλυπταν τα έξοδα εκτύπωσης των δελτίων. Σημαντική λεπτομέρεια: Η οικονομική εφημερίδα «Ναυτεμπορική» μπορεί να εκπλήσσει σήμερα με την απόφασή της να διαφημιστεί στα δελτία. Ο τότε εκδότης της Γιώργος Αθανασιάδης ήταν παράλληλα και κυβερνητικός επίτροπος. Στις εγκαταστάσεις του εκδοτικού του συγκροτήματος τυπώθηκαν τα πρώτα δελτία.

Ενεργό συμμετοχή στο εγχείρημα είχαν ακόμα, ο ΓΓΑ Γεώργιος Βήχος που ήταν υπέρμαχος της δημιουργίας του ΟΠΑΠ και ο Γενικός Διευθυντής Π. Δεσποτόπουλος. Στον ΟΠΑΠ διορίστηκε πρόεδρος ο αντιστράτηγος και αναπληρωτής αρχηγός ΓΕΣ Ν. Παπαρρόδου, Γενικός Διευθυντής ο Νίκος Μαντούδης και Διευθυντής ο Στρατηγός Δ. Παπιλιαγκόπουλος. Γενικά ο Στρατός είχε ενεργό ρόλο στην όλη διαδικασία. Ακόμα και ο ραδιοφωνικός των Ενόπλων Δυνάμεων προσφέρθηκε να καθιερώσει τρισεβδομαδιαία εκπομπή με προγνωστικά και αποτελέσματα των αγώνων του ΠΡΟΠΟ που μεταδίδονταν από τις 21.30 έως τις 21.45.

Τα πρώτα πρακτορεία του ΟΠΑΠ απείχαν πολύ από τα σημερινά. Κατ’ αρχήν δεν ήταν πρακτορεία, αλλά, στην συντριπτική τους πλειοψηφία, καφενεία ή γαλακτοπωλεία! Η σπουδή να ξεκινήσει ο διαγωνισμός, αλλά και η αβεβαιότητα για την επένδυση έκανε επιφυλακτικούς πολλούς επιχειρηματίες. Κι όμως με 1.000 δρχ ως εγγύηση στην Τράπεζα κι ένα μικρό χώρο με ένα πάγκο για να συμπληρώνουν οι ενδιαφερόμενοι τα δελτία και μια μηχανή του ΟΠΑΠ μπορούσες να αποκτήσεις πρακτορείο!

Το ΠΡΟ-ΠΟ ξεκίνησε δοκιμαστικά σε τρεις πόλεις, Αθήνα, Πειραιά και Θεσσαλονίκη με 265 «πρακτορεία» που στην ουσία δεν ήταν (σήμερα φθάνουν τις 3.000 σε όλη την Ελλάδα και είναι πλήρως εξοπλισμένα). Λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξή του (1η Μαρτίου) ανακοινώθηκαν τα πρώτα 184 επίσημα πρακτορεία σε Αθήνα και Πειραιά. Μαζί με την ανακοίνωση υπήρξαν και οι πρώτες ενστάσεις. Οι διαιτητές διαμαρτυρήθηκαν γιατί συνάδελφός τους απέκτησε άδεια πρακτορείου. Το θεώρησαν αντιδεοντολογικό. Το ίδιο και κάποιοι ποδοσφαιρικοί παράγοντες ή ποδοσφαιριστές.

Ποιοι όμως ήταν οι πρώτοι πράκτορες. Για ιστορικούς λόγους δημοσιεύουμε τον πρώτο κατάλογο με τα ονόματά τους, αλλά και την περιοχή για την οποία ίσχυε η άδεια.

Μακρή Αικατερίνη, Λεωφόρος Αλεξάνδρας και Ιπποκράτους
Φιλίππου Δημήτριος, Βύσσης 7
Σώχος Γεώργιος, Μαρούσι
Σπυράτος Διονύσης, Σοφοκλέους 9
Μπακόπουλος Χρήστος, Ρούμπεση 43, Ν. Κόσμος
Χαλούλος Δημήτρης, Μιαούλη 7
Στυλιανίδης Κώστας, Μ. Ασίας 100
Μπαλτάσης Δημήτρης, Φιλοποίμενος 14, Κεντρική Αγορά. (πρόκειται για τον παλαιό ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού)
Σαίτης Γιάννης, Καλογρέζα
Περδίκης Παναγιώτης, Χαροκόπου 77, Καλλιθέα
Τζάκα Μαρία, Ευδόξου 29
Κορομβόκης Χαράλαμπος, Πατησίων 214
Σπηλιωτόπουλος Θανάσης, Μέγαρον Μετοχικού Ταμείου Στρατού
Βαστάκης Γιάννης, Ευτυχίδου 23
Μελισσάρης Κωνσταντίνος, Πλ. Αγ. Ασωμάτων
Τσακανίκας Γιάννης, Αγίου Αλεξάνδρου 17, Π. Φάληρο
Σαλτογιάννης Παναγιώτης, Πετρούπολη
Κορόζος Νίκος, Φρύωνος 27
Γιαννόπουλος Νίκος, Βουλγιαγμένης 183
Κοσμάογλου Βασίλης – Πάλλης Σωτήρης, Χαλάνδρι
Γιούργας Σωτήρης, Αχιλλέως 44
Παπαγιαννόπουλος Ζώης, Μιλτιάδου 50 και Αιόλου
Ασημακόπουλος Γεώργιος, Χαλάνδρι
Λιναρδάτος Διονύσης, Νέος Κόσμος
Παπάζογλου Μιχάλης, Σταδίου 43
Λαμπίρης Βαγγέλης, Αιγάλεω
Καρκατσούλης Γιώργος, Περιστέρι
Ασδέρης Θεμιστοκλής, φιλολάου 127 (πρόκειται για τον παλαιό ποδοσφαιριστή κι αργότερα προπονητή της ΑΕΚ)
Βούλγαρης Πέτρος, Πλ. Αγίων Θεοδώρων 3
Γληνός Γιάννης (Γ. Φωτεινός), Πολυκλείτου 19α
Τιζλώφ Αλέξανδρος, Νίκης 2
Μανέττας Τριαντάφυλλος, Κονίτσης 1
Τζανεττής Τρύφων, Νικίου 13 (πρόκειται για τον παλιό ποδοσφαιριστή και αργότερα προπονητή της ΑΕΚ)
Μοσχονήσιος Χρήστος, Νέα Λιόσια
Μπούφης Δημήτρης, Χαλάνδρι
Λομβέρδος Σωκράτης, Αγίου Μάρκου 15
Μπαλής Θόδωρος, Ευφράνορος 28
Στεφανίδης Αντώνης, Κύπρου 92
Σιμόπουλος Γιώργος, Πλ. Κανάρη – Κρύσσης 2
Κλωνάρης Αμβρόσιος, Δαβάκη 42, Καλλιθέα
Σπηλιάδης Θάνος, Γεωργίου Σταύρου 8
Διάκος Γεράσιμος, Χαλάνδρι
Βγενόπουλος Ανδρέας, Θεμιστοκλέους 16 (πρόκειται για τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ, παράγοντα του Παναθηναϊκού και παππού του πρώην προέδρου της MARFIN)
Χεκίμογλου Αναστάσιος, Σωκράτους 48, Αθήνα
Μαλαμόπουλος Γιώργος, Δ’ Αθηνών
Σοφιανός Εμμανουήλ, Καραλή και Δημητρίου 17α, Πειραιάς
Τελειώνης Νίκος, Βασιλίσσης Σοφίας 142, Πειραιάς
Σαμοκοβλής Χρήστος, Λάμπρου Πορφύρα – Χατζηπέτρου, Πειραιάς
Κλώνης Παναγιώτης, Χαλκοκονδύλη 50
Δημακάκος Γιώργος, Κηφισιάς 100
Καλογερόπουλος Γιώργος, Ακαδημίας 97, Αθήνα
Ρηγόπουλος Σπύρος, Αριστοτέλους 43.
Κυριακίδης Κοσμάς, Πατησίων 5.
Ταμπακόπουλος Παναγιώτης, Αγ. Ανάργυροι
Καψάλης Λυκούργος, Πλατεία Ομονοίας
Πιττάκης Αντώνης, Γεωργίου Α’ 15, Πειραιάς
Γιαννουλάκης Λάμπρος, Β’ Μεραρχίας 16. Πειραιάς
Φωκάς Γιώργος και Σία, Τσαμαδού 29, Πειραιάς
Νικητίδης Τηλέμαχος, Λιοσίων 33
Πεπάνος Στάθης, Αθήνα
Γιαννόπουλος Φραγκιάς, Φίλωνος 44, Πειραιάς
Σαρδέλλης Παναγιώτης, Π. Τσαλδάρη 123, Πειραιάς
Διακάκης Μιχάλης, Βουλής 16, Αθήνα
Τζίτζης Κώστας, οδός Αιόλου (ήταν διαιτητής εν ενεργεία και η συμμετοχή του ως ιδιοκτήτης πρακτορείου προκάλεσε αντιδράσεις στο χώρο της διαιτησίας).
Κακριδάς Κώστας, Φαέθωνος 14
Λομβάρδος Αριστοτέλης, 25ης Μαρτίου 5
Χέλμης Πέτρος, Αγ. Κωνσταντίνου 5, Αθήνα
Σιώκος Σταύρος, Αιόλου 89, Αθήνα
Παπαθάνου Λευτέρης, Πανεπιστημίου 44
Καράμπελας Δημήτρης, Σωκράτους 37, Αθήνα
Τρωϊανός Χαράλαμπος, Μοσχάτο
Μαχαίρας Παναγιώτης, Ζαλόγγου 8, Αθήνα
Μπούφης Παναγιώτης, Λ. Αλεξάνδρας 2
Χατζησταυρίδου Μαρίου – Συμεωνίσου Μαρία, Π. Τσαλδάρη 29, Νίκαια
Κυριακίδης Στέλος, Πεσματζόγλου 9α, Αθήνα
Γιαννακόπουλος Αντώνης
Θεολογίτης Στέφανος, Πανεπιστημίου 67, Αθήνα
Αρτεμάκης Παύλος
Οικονομίδης Γιώργος, Λεωφόρος Γαλατσίου 121
Χαραμής Δημήτρης, Καραΐσκου 35, Πειραιάς
Μαρκάκης Στέλιος, Φειδιππίδου 5, Αθήνα
Αϊβάζης Στέργιος,Καλλινίκου 1
Δεσπύρης Δημήτρης – Λαγόπουλος Στέλιος, Ακαδημίας 100, Αθήνα
Πετρόπουλος Κώστας, Πανεπιστημίου 44, Αθήνα
Τζιμόπουλος Σπύρος, Πατησίων 13α
Παγώνης Χαράλαμπος, Πατησίων 71
Λιανόπουλος Μανώλης, Αγ. Δημητριου – Αισχύλου
Καράλης Ν. – Λοντόρφος Γ., Ακτή Μιαούλη 17
Μπεκιάρης Τάσος, Βουλής 14
Κουτσουλέντης Γιάννης, Λ. Γεωργίου Α’ 9
Βουγιουκλάκη Πηνελόπη, Πανεπιστημίου 34, Αθήνα
Γεωργακόπουλος Αριστείδης, Θεμιστοκλέους 68
Πετρόπουλος Λάκης – Πανάκης Βαγγέλης, Σωκράτους 48 (πρόκειται για τους δύο ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού)
Βασιλόπουλος Ευριπίδης, Χαλάνδρι
Οικονομόπουλος Κώστας, Λιοσίων 220
Λουράντος Κυριάκος, Αγγέλου Μεταξά 7, Πειραιάς
Σκριβάνου Λουκία, Π. Ράλλη – Τσαλδάρη 133
Ζούρας Νίκος, Λένορμαν 176
Σαραντόπουλος Παναγιώτης, Σοφοκλέους 4
Δεσποτόπουλος Μιλτιάδης
Γιάγκας Γιώργος, Π. Τσαλδάρη 93
Τσακίρης – Βελουδάκης
Στρατηγός Νίκος, Δ. Αεροπαγίτου 6
Γκααρμπολάς Σοφοκλής, Γούναρη 11
Γκάγκας Αλέξανδρος, Λ. Ζωγράφου 46
Κυριακίδης Γιώργος, Πανεπιστημίου 64
Σάκκουλας Αντώνης, Σόλωνος 72
Ανδρεαδάκης Τάσος, Πλάτωνος 110
Κρεμμύδας Γιώργος, Ιερά Οδός 4
Νικολαΐδης Κλεόβουλος, Ακτή Ποσειδώνος 20
Φλεριανός Μανώλης, Φειδιππίδου 1
Καμαράτος Γιώργος, Β. Σοφίας 159γ
Μπάσκος Περδίκης, Λ. Βενιζέλου 145
Ζουλίνος Γιάννης, Πατησίων 14
Σπυρόπουλος Ναπολέων, Σταδίου 48
Ρούσσος Λευτέρης, Δώρου 10β
Τσάφος Παναγιώτης, Αθηνάς 27, Κορυδαλλός
Χατζηϊωάννου Αχιλλέας, Βουλιαγμένης 230
Χαρατσάρης Νίκος, Ακτή Ποσειδώνος 24, Πειραιάς
Βεζούρης Βασίλης, Πιπίνου 90
Παπασπηλιόπουλος Κώστας, Γκύζη 25
Κιουρτσιδάκης Κώστας, Βουλής 10
Γαϊτάνος Μιχάλης, Βερανζέλου 7
Αδάμ Μιχάλης, Μελά 84, Κηφισιά
Παπασταύρου Γιάννης, Πατησίων 113
Γαλάαρη Φρόσω, Θηβών 6
Βενρουράτου Βενετία, Β. Γεωργίου Α’ 26
Ιωάννου Μιχάλης, Αχαρνών 180
Αναγνωστίδης Γιώργος, Ροστάν 1
Αλιμπέρτης Μιχάλης, Ερμού 41, Μαρούσι
Φράγκος Διονύσης, Χολαργός
Νικολόπουλος Διονύσης, Πρόκλου 2
Πατσιλινάκος Πέτρος, Πανεπιστημίου 47
Καρφόπουλος Κώστας, Ν. Ιωνία
Κατσιδήμας Χρύσανθος, Βοσπόρου 43, Αθήνα
Γκουβέλης Χρήστος, Κηφισιάς 80
Συνοδινός Δημήτρης, Φιλελλήνων 23
Αναγνωστόπουλος Σπύρος, Ακαδημίας 60
Μπούφης Γιώργος, Αχαρνών 245
Ιωαννίδης Νίκος, Λέκκα 3
Γαβαλάς Σίμος, Ευμένους 23
Γιαννοπούλου Αγάπη, Χαϊδάρι
Χρισστοφορίδης Αλέξανδρος, Βουλιαγμένης 147
Κούρτης Αριστοτέλης, Αχαρνών 101
Ντάλλας Νίκος, Τζαβέλα 63
Παναγής Θανάσης, Σολωμού 44
Σταμούλης Γιάννης, Πλ. Ομονοίας 19
Κατσουλάκου Μαρία, Δημ. Πουρή 1, Πειραιάς
Κοκορόπουλος Αντώνης, Πατησίων 366
Κοκκινάκης Γιάννης, Βενιζέλου 175’
Λαβίδας Νίκος, Μ. Ασίας 1
Σαμούρκας Χρήστος, Αιόλου 104
Φρατσή Ελένη, Ν. Ιωνία
Χαρατσή Σοφία, Χολαργός
Γρατσίας – Τρυπιάς, Ν. Φιλαδέλφεια
Λυμπέρης Γιώργος, Σεπολίων 3
Σουρρή Αγγέλα, Περισσός
Κατραδούλης Γιάννης Αίμου – Νευροκοπίου 26
Αδαλιανάκης Γιώργος, Π. Τσαλδάρη – Αγγελοπούλου
Ρούσσος Γιάννης, Αγ. Φιλοθέης – Μητροπόλεως
Κλωνάρης Ηρόδοτος, Σκύρου 76
Κοκκίνης Θόδωρος, Γ’ Σεπτεμβρίου 173
Δάρκουλας Παναγιώτης, Στρ. Παπάγου 87
Αγγελόπουλος Βασίλης, Πλ. Φιλικής Εταιρείας 21
Τσολιάς Φώτης, Ελ. Βενιζέλου 47
Στεφανάτος Γιώργος, Ανθίμου Γαζή 11
Ραγκούσης Στέλιος, Φρεαττύδος 1
Μουτσάκη – Λαζαρίδου Μαρία, Λ. Αλεξάνδρας 64
Παπαδόπουλος Γεώργιος, Αρτάκης 149
Παπαδογιάννη Φωφώ, Βεΐκου 111
Πετράκος Παναγιώτης, Π. Φάληρο
Αλικιώτης Δημήτρης, Σταδίου 41
Σανταμούρης Χρήστος, Σπυρομήλιου 8
Χριστοφορίδης Στέλιος, Αγ. Κωνσταντίνου 18
Γεωργαντά Φωτεινή, Πατησίων 18
Γρηγορόπουλος Διονύσης, Καρ. Σερβίας 3
Κωβαίος Θανάσης, Βαλταίρου, πάροδος Λ. Συγγρού
Παπανδρέου Ανδρέας
Ανδρεαδάκης Γιώργος, Ν. Φιλαδέλφεια
Αθανασίου Θανάσης, Ομήρου 37, Ν. Σμύρνη
Κούτσια Γεωργία, Γ΄Σεπτεμβρίου 87
Μπεβέας Δημήτρης, Πύλης 59
Παπανικολάου Δήμητρα
Χριστοδούλου Θεανώ, Οικονόμου 17, Πειραιάς

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This