Κυριάκος Βελόπουλος: «Δεν θα περάσουν όλοι καλά με την Ελληνική Λύση»

«Εάν κερδοσκοπείς, εάν κερδίζεις φέρνοντας προϊόντα από την Τουρκία, εάν έχεις καταχραστεί δημόσιο χρήμα, εάν είσαι βιαστής, θα υποφέρεις»

Must Read

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος μιλά στη «δημοκρατία» για τις επικείμενες εκλογές, επιτίθεται με σφοδρότητα στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τοποθετείται για όλα τα εθνικά θέματα.

  • Συνέντευξη στον Πάνο Σώκο

Κύριε πρόεδρε, αντικρούοντας το προεκλογικό σας πρόγραμμα κάποιοι σας κατηγορούν ότι υπόσχεστε στους πάντες τα πάντα.

Κοιτάξτε, οι γενικευμένες ανούσιες προεκλογικές υποσχέσεις και η συνειδητή εξαπάτηση των πολιτών πριν από τις κάλπες είναι μία θλιβερή μεν, υπαρκτή δε πολιτική πρακτική, η οποία εφαρμόστηκε από το σύνολο των κομμάτων που διεκδίκησαν και κατέλαβαν την εξουσία. Χαίρομαι, λοιπόν, που μου δίνετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσω κάτι βασικό πριν από την εκλογική διαδικασία. Οχι, δεν θα περάσουν όλοι καλά με την Ελληνική Λύση.

Και εξηγώ: Εάν κερδοσκοπείς στην πλάτη των Ελλήνων πολιτών, με την Ελληνική Λύση θα υποφέρεις. Διότι, απλούστατα, εμείς θα ποινικοποιήσουμε την αισχροκέρδεια, σε βαθμό κακουργήματος μάλιστα, ανάλογα με τα ποσά που ενθυλάκωσες ληστεύοντας τους πολίτες. Οσο ψηλά κι αν βρίσκεσαι, όσο ισχυρός κι αν νομίζεις ότι είσαι, θα λογοδοτήσεις. Εμείς δεν είμαστε ούτε ΣΥΡΙΖΑ για να αποποινικοποιούμε την αισχροκέρδεια ούτε Νέα Δημοκρατία για να τη μετατρέπουμε σε κανονικότητα με πρόστιμα-χάδι σε κολοσσούς που κερδίζουν δεκάδες εκατομμύρια.

Εάν κερδίζεις χρήματα φέρνοντας ομοειδή προϊόντα από την Τουρκία, καταστρέφοντας έτσι τον Ελληνα παραγωγό και θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία του Ελληνα καταναλωτή, θα σε «κλείσουμε». Θα επιβάλουμε μονομερώς δασμούς στα ομοειδή προϊόντα εισαγωγής και θα επιβάλουμε τέτοιους ελέγχους ποιότητας στα σύνορα, που είναι βέβαιο ότι θα χρεοκοπήσεις.

Εάν έχεις καταχραστεί δημόσιο χρήμα έστω και με νομιμοφάνεια, με απευθείας αναθέσεις, με κυβερνητικές πλάτες, με φωτογραφικές τροπολογίες, θα πας φυλακή και θα δημευτεί η περιουσία σου. Μαζί σου και όσοι συνήργησαν, όσο ψηλά κι αν βρίσκονται, όσες ασυλίες κι αν έχουν ψηφίσει για τον εαυτό τους. Αυτό ισχύει και για τις τράπεζες και για τα funds που κατάσχουν τις περιουσίες των Ελλήνων, την ίδια στιγμή που επιτρέπουν σε καταχρεωμένα κόμματα όπως η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ να συνεχίζουν να λειτουργούν, χωρίς καμία συνέπεια!
Εάν είσαι βιαστής, παιδοβιαστής, απλώνεις τα βρόμικα χέρια σου επάνω σε γυναίκες και παιδιά, εμείς θα φροντίσουμε να μην ξαναδείς το φως του ηλίου, όσα και αν δαπανήσεις για να επιτυχείς μια ακριβοπληρωμένη υπεράσπιση.

Εάν τολμήσεις να απλώσεις τα χέρια σου επάνω σε έναν γέροντα, μία γερόντισσα, έναν ανήλικο, μία γυναίκα που δεν μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της για να ληστέψεις, θα πας φυλακή για πολλά χρόνια.

Υπάρχουν πολλοί, λοιπόν, που δεν θα περάσουν καθόλου καλά εάν ο ελληνικός λαός εμπιστευτεί τις τύχες της κοινωνίας και της πατρίδας στην Ελληνική Λύση.

Σε κάθε περίπτωση, η κυβέρνηση σας εγκαλεί για τις προεκλογικές σας υποσχέσεις αναφορικά με αύξηση μισθών, συντάξεων και μείωση φορολογίας, κάνοντας λόγο για νέα λεφτόδεντρα.

Προκαλεί θυμηδία, ξέρετε, ειδικά η κυβέρνηση Μητσοτάκη να έχει το θράσος να κάνει λόγο για λεφτόδεντρα. Διότι είναι η μοναδική κυβέρνηση στη Μεταπολίτευση που πραγματικά ανακάλυψε το λεφτόδεντρο, χρεώνοντας την πατρίδα μας, τους Ελληνες, ακόμα και τις επόμενες γενιές με 60 δισεκατομμύρια ευρώ!

Το ενδιαφέρον, όμως, είναι όταν διερευνάς πού ακριβώς πήγαν αυτά τα λεφτά. Πήγαν σε παραγωγικές επενδύσεις; Σε υποδομές; Σε δράσεις που θα αναβαθμίσουν το παραγωγικό μοντέλο και θα γλιτώσουμε από τον εφιάλτη του εμπορικού ελλείμματος; Οχι βέβαια! Με πάνω από 10 δισεκατομμύρια απευθείας αναθέσεις, με ρεκόρ διορισμών μετακλητών, ρεκόρ αμοιβών σε ημετέρους που τρυπώνουν σε οργανισμούς και ανεξάρτητες Αρχές, εμείς δεν θα χρειαστούμε λεφτόδεντρα γιατί θα ξηλώσουμε τα κλεφτόδεντρα!

Κάθε προεκλογική μας δέσμευση, λοιπόν, είναι κοστολογημένη, τεκμηριωμένη και με δημοσιονομικό όφελος. Διότι εμείς δεν εξαρτώμαστε ούτε από καρτέλ ούτε από ολιγάρχες ούτε χρωστάμε στις τράπεζες για να παραδίδουμε την ελληνική οικονομία και το σύνολο των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στα χέρια των τραπεζιτών.

Εχουμε, όμως, την ικανότερη ομάδα οικονομολόγων, που λειτουργούν με γνώμονα το εθνικό και κοινωνικό συμφέρον. Θα σας δώσω και ένα απτό παράδειγμα. Ακόμα κι από το Ταμείο Ανάκαμψης, από τα δισεκατομμύρια για τα οποία πανηγύρισε η κυβέρνηση, στη μικρομεσαία επιχείρηση και την πρωτογενή παραγωγή έφτασαν ψίχουλα.

Δόθηκαν, λοιπόν, μεταξύ άλλων 350.000.000 σε δύο εταιρίες, η μία τουρκικών συμφερόντων, για να «νοικιάζουν» ηλεκτρικά αυτοκίνητα! Εκτός από το εξόφθαλμο σκάνδαλο, μιλάμε και για μία αυτοκτονική πολιτική.Εμείς τι θα κάναμε; Θα δίναμε το ίδιο ποσό ως ενίσχυση, για να αντικατασταθούν οι στόλοι ταξί, τουλάχιστον στις μεγάλες πόλεις, με ηλεκτρικά αυτοκίνητα.

Αντικαθιστώντας, λοιπόν, περί τα 20.000 οχήματα, στην πλειοψηφία τους πετρελαιοκίνητα, 14.000 βρίσκονται μόνο στην Αθήνα, θα εξοικονομούσαμε άνω των 200.000.000 ευρώ ετησίως από τις εισαγωγές πετρελαίου, το οποίο είναι στο σύνολό του εισαγόμενο, ενώ θα προστατεύαμε πραγματικά το αστικό περιβάλλον, το οποίο υποτίθεται ότι έχουν κάνει σημαία οι θιασώτες τής δήθεν πράσινης ανάπτυξης.

Αφού, μάλιστα, μπήκαμε σε αυτή τη συζήτηση, ενώ η Ελλάδα σβήνει δημογραφικά, η ίδια η κυβέρνηση δίνει 8.000 ευρώ επιδότηση σε ιδιώτες για να αγοράσουν ηλεκτρικό αυτοκίνητο, αλλά μόλις 2.000 ευρώ στην Ελληνίδα μάνα που τεκνοποιεί! Εμείς αυτά τα ποσά θα τα αντιστρέψουμε και δεν χρειάζεται καν να αναλύσουμε γιατί με αυτήν την κίνηση θα έχουμε δημοσιονομικό όφελος και όχι κόστος.

Η κυβέρνηση Μητσοτάκη παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εις βάρος της ίδιας της πατρίδας

Εχετε εξαπολύσει σφοδρές επιθέσεις στην κυβέρνηση για την εξωτερική πολιτική που ασκεί τόσο στο Ουκρανικό όσο και στα εθνικά θέματα. Δεν αντιλαμβάνεστε ότι η Ελλάδα δεσμεύεται από τις διεθνείς συμμαχίες που συμμετέχει; Θέλετε να αποστασιοποιηθούμε από την Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ;

Αντιλαμβάνομαι, πίστεψε με, περίφημα τόσο τις γεωπολιτικές συνθήκες όσο και το σύνολο των «δεσμεύσεων» που απορρέουν από τη συμμετοχή της Ελλάδας στους διεθνείς οργανισμούς. Γνωρίζω, όμως, καλύτερα από τον καθένα τη γεωπολιτική ισχύ της Ελλάδας, που μπορεί να εκφραστεί μόνο με μία πραγματικά πατριωτική κυβέρνηση, που θα έχει το σθένος να διεκδικήσει τα αυτονόητα και να προτάξει την υπεράσπιση του εθνικού συμφέροντος έναντι οποιουδήποτε άλλου θεωρητικού φληναφήματος.

Την επαίσχυντη Συμφωνία των Πρεσπών, για παράδειγμα, δεν την είδα ως σημαία ευκαιρίας, όπως ο κ. Μητσοτάκης προκειμένου να εξαπατήσει και να υποκλέψει τις ψήφους πατριωτών, προδίδοντας ακόμα και το δάκρυ του Κωνσταντίνου Καραμανλή για τη Μακεδονία. Εγώ αγωνίζομαι για τη Μακεδονία εδώ και δεκαετίες, γνωρίζω το πώς θα εκμεταλλευτώ τις προκλήσεις του φασιστικού VMRO για να ακυρώσω τη συμφωνία και τα παράγωγά της.

Αντίθετα, η κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτήρισε την προδοτική συμφωνία ως «ιστορική» και τώρα εκλιπαρεί για την τήρησή της! Εάν αυτό δεν είναι πολιτική εξαπάτηση, τότε δεν ξέρω πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηριστεί.

Πάμε, όμως, και στο Ουκρανικό: Πώς είναι δυνατόν η Ελλάδα να διαρρηγνύει τη σχέση της με τη Ρωσία, να πληρώνει επταπλάσια το φυσικό αέριο, το οποίο στην πλειοψηφία του είναι πάλι ρωσικό, χωρίς να διεκδικεί το παραμικρό; Δέχτηκε η κυβέρνηση Μητσοτάκη όχι μόνο να επιβάλει κυρώσεις, αλλά και να διαπράξει το εθνικό έγκλημα με την αποστολή όπλων στην Ουκρανία, η οποία δεν είναι ούτε μέλος του ΝΑΤΟ ούτε της Ε.Ε., χωρίς προγενέστερα να απαιτήσει τις ίδιες και ακόμα σκληρότερες κυρώσεις κατά της Τουρκίας για τη συνεχιζόμενη κατοχή και εθνοκάθαρση της Κύπρου, η οποία είναι κράτος-μέλος της Ε.Ε.!

Δηλαδή η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι η μοναδική κυβέρνηση παγκοσμίως που παραβιάζει το διεθνές δίκαιο εις βάρος της ίδιας της πατρίδας που κυβερνά! Οχι μόνο δεν ζήτησε τις κυρώσεις που υποτίθεται ότι θα «δάγκωναν», αλλά έχει εξελιχθεί στον μεγαλύτερο σύμμαχο της Τουρκίας, η οποία για πρώτη φορά απειλεί ανοιχτά την εθνική μας ακεραιότητα, προδίδοντας ακόμα και τους αγώνες της ελληνικής ομογένειας των ΗΠΑ. Προωθεί επικίνδυνους ανθέλληνες Τούρκους υποψήφιους σε νευραλγικές θέσεις τόσο στον ΟΑΣΕ όσο και στον ΙΜΟ, ανέχεται την παράνομη κυβέρνηση της Λιβύης, συνομιλεί με τον μισέλληνα Ράμα, ανοίγει τη μια κερκόπορτα μετά την άλλη.

Για αυτούς τους λόγους, τους κοινωνικούς, τους εθνικούς και τους δημοκρατικούς καλούμε τους Ελληνες να δώσουν βροντερό «παρών» στο «ραντεβού με το μέλλον» της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This