Έναν ιδιαίτερο τρόπο βρήκαν στις Φέρες του Έβρου για να αναδείξουν το τοπικό κρέας και να προωθήσουν τον γαστρονομικό τουρισμό.
Το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησε εκδήλωση για την μεγαλύτερη σούβλα της χρονιάς, την οποία έστησαν από την Τετάρτη. Το μοσχάρι που μπήκε στη σούβλα ζύγιζε 360 κιλά και σουβλίστηκε για πάνω από 24 ώρες!
Έψησαν και 100 κιλά λουκάνικα και έτσι όσοι επισκέπτες βρέθηκαν στις Φέρες δοκίμασαν το πεντανόστιμο κρέας και ήπιαν κρασί και μάλιστα δωρεάν.