Στο Βιετνάμ εγκαινιάστηκε η «γέφυρα του φιλιού», για ρομαντικές selfie!

Μαγική εικόνα

Must Read

Καινοτομίες και… πόλος έλξης για τους ερωτευμένους!

Η νέα γέφυρα που χτίστηκε αποκλειστικά για selfie με την ονομασία «Kiss Bridge» εγκαινιάστηκε με μπόλικη λάμψη πρόσφατα στο Βιετνάμ!

Κι έτσι δίνεται η ευκαιρία στα ζευγάρια να μπορούν να μοιραστούν μια ρομαντική στιγμή σε μακρινά μέρη με φόντο το μαγικό ηλιοβασίλεμα. Το κτίσμα εκτείνεται σε μήκος άνω των 800 μ. και αποτελείται από δύο ξεχωριστά μισά τμήματα, ενώ βρίσκεται στο νότιο νησί Phu Quoc, φημισμένο για τις εξωτικές παραλίες του. Πηγή έμπνευσης για το όλο σχέδιο ήταν η διεθνούς φήμης τοιχογραφία του Μιχαήλ Άγγελου «Η δημιουργία του Αδάμ» στην Καπέλα Σιξτίνα. Όπως ακριβώς τα δάχτυλα που δεν αγγίζονται, έτσι και η γέφυρα δεν ενώνεται… Αυτή ήταν η κεντρική ιδέα. Το βόρειο και το νότιο τμήμα ωστόσο χωρίζονται από μόλις 30 εκατοστά. Δηλαδή, ένα ζευγάρι μπορεί να καθίσει αντικριστά και να φωτογραφηθεί σε στιγμή φιλιού.

Η απόσταση μεταξύ της γέφυρας έχει σχεδιαστεί/υπολογιστεί με μαθηματική ακρίβεια, ώστε τη 1η Ιανουαρίου κάθε έτους, ο ήλιος θα πέφτει ιδανικά ακριβώς πάνω στο κενό, μεταξύ των δύο μισών! Δημιουργώντας μαγικό σκηνικό. Απίστευτες ιδέες. Το βιετναμέζικο όνομα «Cau Hon», σημαίνει συν τοις άλλοις «πρόταση γάμου». Η γέφυρα βρίσκεται στην πόλη Sunset Town στη νότια επαρχία Kien Giang σε απόσταση 40 λεπτών πτήσης από την πόλη Χο Τσι Μινχ. Το Phu Quoc θεωρείται ως το καλύτερο νησί του Βιετνάμ και προτιμάται σε μεγάλο βαθμό ως απόλυτος προορισμός για ταξίδι του μέλιτος από τους νεόνυμφους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This