Time: Αυτές είναι οι 10 καλύτερες ταινίες της χρονιάς (video)

0
ταινίες

Η υπεύθυνη για την κινηματογραφική ύλη στο στο περιοδικό ΤΙΜΕ, Στέφανι Ζάκαρεκ παρουσίασε  μια προτεινόμενη δεκάδα για τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς.

«Κάθε χρόνο όλο και κάποιος συνάδελφος θα μου πει πως φέτος δεν ήταν καλή χρονιά για τις ταινίες. Και εγώ συνήθως απαντά πως ήταν μια σπουδαία χρονιά για τις ταινίες. Υπάρχουν πάντα έξοχα φιλμ, επειδή υπάρχουν ακόμη δημιουργοί που πιστεύουν ότι μπορούν να δώσουν το καλύτερο αυτού του μέσου», δήλωσε η κορυφαία κριτικός…

7Knives Out

Ο Christopher Plummer υποδύεται έναν συγγραφέα έργων μυστηρίου που πεθαίνει κατά τη διάρκεια μιας συγκέντρωσης με τη διευρυμένη οικογένειά του, ανάμεσα στα μέλη της οποίας βρίσκονται η κόρη του Linda (Jamie Lee Curtis), ο γιος του Walt (Michael Shannon) και ο εγγονός του Ransom, τον οποίο υποδύεται ο Chris Evans. Μετά το θάνατο του πατριάρχη της οικογένειας, ο ντετέκτιβ Benoit Blanc (Daniel Craig) μαζί με δυο ακόμα ντετέκτιβ (Lakeith Stanfield, Noah Segan) θα αρχίσουν να διερευνούν την υπόθεση και έτσι τα πράγματα θα ξεφύγουν από τον έλεγχο για όλους τους πρωταγωνιστές.

Δείτε επίσης: Οι 15 βλαβερές συνήθειες των γυναικών που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας