Πού ψηφίζουν οι Βρετανοί – Τα πιο περίεργα εκλογικά κέντρα

Ένας ανεμόμυλος, ένας διάδρομος εντός σπιτιού και κάτω από αιωρούμενη σκάλα!

Must Read

Στις κάλπες προσέρχονται την Πέμπτη οι Βρετανοί πολίτες, με τις δησμοσκοπήσεις να φέρνουν στην πρώτη θέση με ανατροπή του πολιτικού σκηνικού τους Εργατικούς. Τα exit polls, τα οποία αναμένεται να καταγράψουν την διαφορά με τους Τόρις, θα μεταδοθούν στις 22:00 (00:00 ώρα Ελλάδος).




Αυτό που είναι πραγματικά εντυπωσιακό κατά την διαδικασία στο Ηνωμένο Βασίλειο είναι το πού στήνονται τα εκλογικά κέντρα. Στα πιο περίεργα μέρη συγκαταλέγονται, μεταξύ άλλων, ένας ανεμόμυλος, ένας διάδρομος εντός σπιτιού και κάτω από αιωρούμενη σκάλα!

Τα πιο παράξενα μέρη όπου στήθηκαν κάλπες για τους Βρετανούς ψηφοφόρους:

Σε ολόκληρη την ανατολική περιοχή της χώρας θα ψηφίσουν σε παμπ, αθλητικά κέντρα, χώρους εκδηλώσεων και πλείστα άλλα ασυνήθιστα εκλογικά κέντρα όπως

  • κινητή βιβλιοθήκη σε πάρκο αυτοκινήτων στο Κέιμπριτζ
  • τον παλιό πυροσβεστικό σταθμό του Hadleigh στο Έσεξ, το οποίο φιλοξενεί στούντιο καλλιτεχνών
  • κινητή καμπίνα έξω από το μουσείο Verulamium, στο Hertfordshire
  • φάρμα στο Besthorpe, Norfolk
  • αίθουσα εκδηλώσεων στο ξενοδοχείο Cliff στο Norfolk
  • το Μουσείο Long Shop στο Leiston, Suffolk, που στοχεύει να διατηρήσει την βιομηχανική περιουσία του ανατολικού Suffolk.

Σε άλλες περιοές ψηφοφόροι μεταβαίνουν σε εκλογικό κέντρο στην Λέσχη του Castor and Ailsworth Tennis Club, όπου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα από τα πιο γρήγορα ανερχόμενα αθλήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, το πίκλμπολ. Οι διοργανωτές δηλώνουν ότι υπάρχουν προγραμματισμένοι αγώνες κατά την διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας.

Πάντως, ο ανεμόμυλος του Thelnetham, που χρησιμοποιήθηκε στις εκλογές του 2019 επειδή δεν υπήρχε άλλη διαθέσιμη αίθουσα, έχει μείνει από τις πιο παράξενες τοποθεσίες για να στηθεί η κάλπη.

 

 

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This