Χαμός σε εργοστάσιο της Tesla όταν εξαφανίστηκαν… 65.000 κούπες καφέ

«O καθένας από εσάς έχει ήδη 5 φλιτζάνια στο σπίτι του»

Must Read

Της κακομοίρας γίνεται στο γερμανικό εργοστάσιο Gigafactory της Tesla. Παλαιότερα υπήρχαν αντιδράσεις για την τοποθεσία και την περιβαλλοντική ζημία που θα μπορούσε προκαλέσει στην περιοχή. Ωστόσο, σήμερα οι εργαζόμενοι έχουν μπει στο στόχαστρο της Διεύθυνσης, καθώς έχουν βαρεθεί να αγοράζουν κούπες του καφέ.

«Θα σας δώσω απλώς ένα νούμερο. Έχουμε αγοράσει 65.000 κούπες καφέ από τότε που ξεκινήσαμε την παραγωγή εδώ. 65,000! Στατιστικά μιλώντας, ο καθένας από εσάς έχει ήδη πέντε φλιτζάνια καφέ Ikea στο σπίτι του. Έχω πραγματικά κουραστεί να εγκρίνω παραγγελίες για την αγορά περισσότερων ποτηριών καφέ» είπε απελπισμένος ο ο διευθυντής του εργοστασίου.

Το εργοστάσιο διαθέτει 12.000 υπαλλήλους και σύμφωνα με την διοίκηση, εάν δεν σταματήσουν οι κλοπές, η Tesla θα σταματήσει να παρέχει… μαχαιροπήρουνα στις αίθουσες διαλείμματος του εργοστασίου.

Πώς τους πετσόκοψες έτσι;

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This