Μύκονος: Λεφτά… στον αέρα – Γνωστός ράπερ σκόρπισε 20.000 ευρώ!

Έτρεχε να τα μαζεύει ο κόσμος

Must Read

Έναν… απρόσμενο τρόπο ώστε να εκδηλώσει τον ενθουσιασμό του, σκέφτηκε ο διάσημος Αμερικανός ράπερ Lil Tjay, στην διάρκεια των διακοπών του στην Μύκονο! Ίσως και το ποτό να έκανε την δουλειά του.

Σε βίντεο που κυκλοφόρησε μέσω social media, ο δημοφιλής καλλιτέχνης καταγράφεται έξω από εστιατόριο του νησιού των ανέμων να πετά κυριολεκτικά στον αέρα χαρτονομίσματα των 50 και 100 ευρώ, ενώ γυναίκες από την παρέα του χορεύουν δίπλα του.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Αμερικανός σκόρπισε περί τις 20.000 ευρώ, με τους υπάλληλους του εστιατορίου αλλά και περαστικούς να σπεύδουν να μαζέψουν ό,τι μπορούσαν

Στιγμές από το φοβερό αυτό συμβάν δημοσίευσε και ο ίδιος ο ράπερ στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram κι ενώ καταγράφεται με γυναίκες στο κατάλυμα όπου διαμένει. Στο βίντεο συμπεριλαμβάνεται η στιγμή που σκορπάει χαρτονομίσματα έξω από το μυκονιάτικο εστιατόριο, ενώ χορεύει και διασκεδάζει μαζί με την παρέα του σε κάποιο σοκάκι στα Ματογιάννια.

Το βίντεο, που συγκέντρωσε περισσότερα από 600.000 likes σε λιγότερο από 24 ώρες, προκάλεσε αντιδράσεις ανάμεσα στους fans του ράπερ, ειδικά για τις προκλητικές σκηνές, όπου απεικονίζονται ημίγυμνα νεαρά κορίτσια.







Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This