Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 – Σκοποβολή: Όλοι μιλούν γι’ αυτόν – «Έστειλε η Τουρκία έναν εκτελεστή;»

Γρήγορα ξέσπασε σάλος

Must Read

Ο Τούρκος αθλητής της σκοποβολής, Γιουσούφ Ντικέτς, έγινε viral χάρη στο υπερβολικά χαλαρό στιλ του. Είχε εμφανιστεί σίγουρος πριν από την παρουσία του στους πέμπτους Ολυμπιακούς Αγώνες της καριέρας του, πως θα κατακτήσει μετάλλιο.

Ο 51χρονος μαζί με την Σεβάλ Ιλάιντα Ταρχάν κέρδισαν το ασημένιο στα 10 μέτρα αεροβόλο πιστόλι, αλλά η παρουσία του σήκωσε κουβέντα. Η Τουρκία η αλήθεια είναι πως έστειλε έναν βετεράνο αξιωματικό τη χωροφυλακής στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Ντίκετς επέλεξε να αγωνιστεί χωρίς καθόλου εξοπλισμό, για παράδειγμα τα ειδικά γυαλιά, ντυμένος απλά με ένα μπλουζάκι της χώρας του και έκανε και τις προσπάθειές του έχοντας το ένα χέρι στην τσέπη δείχνοντας… άνεση. Πολλοί αναρωτήθηκαν αν εργάζεται ως… ελεύθερος σκοπευτής ή ως εκτελεστής και είναι τόσο εξοικειωμένος με την χρήση του όπλου. Αυτοί ήταν οι τρίτοι του Ολυμπιακοί Αγώνες μιας και είχε συμμετάσχει σε εκείνους του Πεκίνου (2008) και του Λονδίνου (2012).

«Eυτυχώς είναι άθλημα που χωράει και την ηλικία μας. Οι αθλητές δεν πάνε για τους εαυτούς τους σε Ολυμπιακούς Αγώνες, αλλά για να εκπροσωπήσουν όπως εγώ 85 εκατομμύρια συμπατριώτες τους… Νιώθω αυτό το βαρύ φορτίο, αλλά τούτη τη φορά είμαι πιο έμπειρος. Για να γίνεις πρωταθλητής χρειάζεται να είσαι αφοσιωμένος και πειθαρχημένος. Δούλεψα πολύ σκληρά και είμαι βέβαιος πως θα κατακτήσω το μετάλλιο», έλεγε πριν τον αγώνα του ο sniper.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This