Ισπανίδα τουρίστρια έβαλε τα κλάματα όταν είδε πόσο της χρέωσαν το νερό σε εστιατόριο

Must Read

Viral στο TikTok έγινε Ισπανίδα ηθοποιός που περιγράφει την εμπειρία της σε εστιατόριο στην Ίμπιζα που την έκανε να κλάψει όταν είδε τον λογαριασμό.

Όπως αναφέρει η Nuria Casas η οποία βρέθηκε στο γνωστό νησί μαζί με την οικογένειά της για διακοπές, αποφάσισαν να καθίσουν σε εστιατόριο, αφού πρώτα φρόντισαν να ρωτήσουν αν σερβίρονται γεύματα για παιδιά.

Όταν όμως κάθισαν στο τραπέζι, συνειδητοποίησαν ότι το εστιατόριο σέρβιρε γκουρμέ πιάτα και κυρίως θαλασσινά, τα οποία δεν μπορούσαν να καταναλώσουν τα παιδιά.

«Είχαμε ήδη παραγγείλει ένα μπουκάλι νερό, οπότε είπαμε στην κυρία: «Συγγνώμη, νομίζαμε ότι θα υπήρχε φαγητό, όπως μακαρόνια, κοτόπουλο σχάρας, κάτι για τα παιδιά» είπε η ίδια και ενημέρωσε ότι θα φύγει, ζητώντας τον λογαριασμό: «Χρεώστε με για το νερό, χρεώστε με για το ψωμί, ό,τι χρειαστεί, αλλά θα πάμε δίπλα» αναφέρει στο βίντεό της, όμως όταν είδε τον λογαριασμό, τα έχασε:  «17 ευρώ για το μπουκάλι νερό, το πιο ακριβό νερό που έχω πιει ποτέ στη ζωή μου» είπε η Nuria που βούρκωσε από απόγνωση.

@nuriacasasc Storytime de vida de marqiesa😂 #storytime #marquesa #humor #ibiza ♬ sonido original – Nuria Casas

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This