ΑΕΚ: Επικά βίντεο με Μάριο Ηλιόπουλο και Μαρσιάλ: «Δέσε ζώνη – Πάμε για κατακτήσεις τίτλων»

Επιχείρηση «απογείωση»

Must Read

Με ένα επικό βίντεο παρουσίασε η ΠΑΕ ΑΕΚ τον Αντονί Μαρσιάλ. Ο Γάλλος σταρ δηλώνει πως στοχεύει στο νταμπλ με την Ένωση και στη συνέχεια συναντά τον Μάριο Ηλιόπουλο στην OPAP Arena.

Μετά την κλασική πλέον δυνατή χειραψία, τού παραδίδει μία μπάλα και τον καλεί να κάνει τα… μαγικά του, ενώ έπειτα τού λέει να τον συνοδεύσει στη δική του «μαγεία», το αγωνιστικό αυτοκίνητό του. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ καλεί τον 29χρονο διεθνή επιθετικό να δέσει την ζώνη του (εκείνος χαριτολογώντας κάνει νόημα να σταματήσει) και φωνάζουν μαζί «Πάμε για κατακτήσεις!».

Μετά την χθεσινή φωτογράφισή του Γάλλου σταρ σε OPAP Arena και τα μαθήματα ΑΕΚτζήδικης ιστορίας, ο ποδοσφαιριστής έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της ΠΑΕ στο YouTube. Με τον Μαρσιάλ να αναφέρεται στις προσδοκίες που έχει για την αγωνιστική περίοδο 2024/25 και τους λόγους για τους οποίους τον έκαναν να αποδεχθεί την μυθική -για τα ελληνικά δεδομένα- πρόταση του Δικεφάλου.

«Γεια, είμαι ο Αντονί Μαρσιάλ, είμαι 28 χρονών και είμαι επιθετικός. Διάλεξα την ΑΕΚ επειδή για εμένα ήταν μια καλή ευκαιρία να είμαι εδώ και να απολαμβάνω να παίζω ξανά. Οι προσδοκίες μου είναι να πάρουμε το νταμπλ, το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Το μήνυμά μου προς τους οπαδούς είναι ότι θα δώσω τα πάντα στο χορτάρι, ότι θα κερδίσουμε τρόπαια και ότι θα τραγουδάμε όλοι μαζί», σημείωσε ο πρώην φορ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

@aekfc Anthony is black and yellow 🟡⚫️ #aekfc #aekfcaeason2024_2025 #summertransfers #Martial_26 #fy #fyp ♬ Trap music(814196) – Pavel

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This