Euroleague: Ο Καμπάτσο αποβλήθηκε στο Μπάγερν – Ρεάλ για επίθεση στους διαιτητές!

Πυρ και μανία ο Αργεντινός

Must Read

Ταύρος μαινόμενος. Ο Φακούντο Καμπάτσο δεν είναι από τα πιο ήρεμα παιδιά στην Ευρωλίγκα. Κάθε άλλο. Το αίμα του Αργεντινού βράζει.

Ο 33χρονος πρώην ΝΒΑερ τα έκανε όλα λάθος στο φινάλε της εκτός έδρας αναμέτρησης της Ρεάλ με την Μπάγερν στο Μόναχο για την 1η αγωνιστική της EuroLeague και καταδίκασε την ομάδα του σε ήττα. Τρίτη διαδοχική σε Super Cup, Liga Endesa και Ευρώπη!

Στα 8.9″ πριν ακουστεί η κόρνα της λήξης στο SAP Garden με το σκορ στο 82-79, ο έμπειρος γκαρντ σηκώθηκε για τρίποντο, αστόχησε, έκανε φλόπινγκ για να εκβιάσει ένα σφύριγμα για φάουλ που τελικά δεν πήρε, για να χρεωθεί και με τεχνική ποινή. Έγινε έξαλλος, έτρεξε για να διαμαρτυρηθεί με έντονο ύφος στον διαιτητή, τα… είπε και στους άλλους δύο, παραλίγο να ξεφύγει η κατάσταση και τελικά αποβλήθηκε (μπασκετικός όρος ντισκαλιφιέ). Για την ιστορία η Μπάγερν πήρε μεγάλη νίκη με 97-89.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This