Παναθηναϊκός: Οι απίθανες αντιδράσεις των παικτών για το γυάλινο δάπεδο στο καταπράσινο ΟΑΚΑ

Must Read

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού είχαν την ευκαιρία να πατήσουν χθες για πρώτη φορά το glass floor του ΟΑΚΑ και η κάμερα της «πράσινης» ΚΑΕ κατέγραψε τις ενθουσιώδεις αντιδράσεις τους!

Σε νέα εποχή έχει μπει πια το ανακαινισμένο κλειστό του ΟΑΚΑ και απόψε (21:15) θα ανοίξει για πρώτη φορά τις πύλες του στο κοινό, στο παιχνίδι με την Μπάγερν Μονάχου για την Ευρωλίγκα. Το παρκέ δεν υπάρχει πλέον και το εντυπωσιακό glass floor που έχει τοποθετηθεί είναι κάτι καινούργιο και για τους παίκτες, οι οποίοι χθες είχαν την ευκαιρία να το πατήσουν για πρώτη φορά στην προπόνηση.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανέβασε ένα βίντεο στο twitter με τις αρχικές αντιδράσεις των παικτών και ξεχωρίζουν αυτές των Λορέντζο Μπράουν και Τσεντί Οσμάν, ενώ ο Παναγιώτης Καλαϊτζάκης κάλεσε τους φιλάθλους των «πρασίνων» που θα γεμίσουν το ΟΑΚΑ για μία μοναδική εμπειρία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This