Γερμανία: Εντυπωσιακό κορεό των οπαδών για τέσσερις θρυλικούς άσους πριν την έναρξη του ματς με την Ολλανδία

Αφιερωμένο στους Τόνι Κρόος, Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Μίλερ και Ιλκάι Γκιντογκάν

Must Read

Ένα δίχως άλλο εντυπωσιακό κορεό στην «Allianz Arena» του Μονάχου πριν από την έναρξη του ΓερμανίαΟλλανδία για το Nations League, έκλεψε την παράσταση!

Κατά την είσοδο των δύο ομάδων στον αγωνιστικό χώρο, στο ένα πέταλο του γηπέδου έκανε την εμφάνισή του το γιγαντιαίο κορεό αφιερωμένο στους Τόνι Κρόος, Μάνουελ Νόιερ, Τόμας Μίλερ και Ιλκάι Γκιντογκάν. Με τους Γερμανούς φιλάθλους να τους ευχαριστούν με αυτό τον υπέροχο τρόπο για τα όσα έχουν προσφέρει στην εθνική τους ομάδα.

«Θρύλοι, σας ευχαριστούμε για όλα», αναφέρονταν χαρακτηριστικά στο κορεό, στο οποίο δέσποζαν τα πρόσωπα των τεσσάρων ποδοσφαιριστών! Θυμίζουμε πως και οι τέσσερις άσοι αποσύρθηκαν από τα «πάντσερ». Ο Κρόος σταμάτησε το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This