Ερίκ Καντονά: Αιχμηρός για την απόφαση διακοπής συνεργασίας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τον σερ Άλεξ Φέργκιουσον: «Τους πετάω σακούλα με σ…»

Το μήνυμά του

Must Read

Δριμεία επίθεση και ευθείες βολές στην διοίκηση της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εξαπέλυσε ο Ερίκ Καντονά, με αφορμή την απόφαση των υπεύθυνων των «κόκκινων διαβόλων» να διακόψουν την συνεργασία τους με τον μυθικό σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο θρυλικός κόουτς αμειβόταν μέχρι πρότινος με περίπου 2.000.000 ευρώ ετησίως για έναν συμβουλευτικό ρόλο με διαρκή παρουσία στα ματς της ομάδας από τα επίσημα. «Μπορεί να έρχεται φυσικά, αλλά οφείλουμε να ελαφρύνουνε το ταμείο», ανέφερε η διοίκηση για τον 83χρονο εμβληματικό προπονητή.

Ο άλλοτε σπουδαίος άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αργότερα κινηματογραφιστής, φρόντισε να κάνει γνωστή την έντονη δυσαρέσκειά του για το γεγονός μέσω του λογαριασμού του στα social media και μάλιστα υπήρξε αρκετά γλαφυρός.

«Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα πρέπει να μπορεί να κάνει ό,τι θέλει στον σύλλογο μέχρι την ημέρα που θα πεθάνει. Τέτοια είναι η έλλειψη σεβασμού. Είναι εντελώς σκανδαλώδες. Ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον θα είναι το αφεντικό μου για πάντα! Και τους πετάω όλους σε μια μεγάλη σακούλα με σκατά!», ανέφερε το ξεκάθαρο μήνυμα στήριξης του Καντονά προς τον «Φέργκι», με αιχμές για την διοίκηση και δη τον Ράτκλιφ.

O Γάλλος αστέρας συνυπήρξε με τον Σκωτσέζο τεχνικό στους «μπέμπηδες» για μια πενταετία, από το 1992 μέχρι το 1997, με μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This