ΕΟΔΥ: Αλλάζει η ημερήσια έκθεση των κρουσμάτων κορωνοϊού

Προστίθενται δεδομένα επαναλοιμώξεων

Must Read

Αλλαγές στην ημερήσια έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης της λοίμωξης covid-19, από τον κορωνοϊό (SARS-CoV-2), ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ, με κύριο χαρακτηριστικό την πρόσθεση και των επαναλοιμώξεων.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η έκθεση θα κοινοποιείται νωρίτερα (έως τις 15:30) και θα αφορά στα δεδομένα που καταγράφονται στην ΗΔΙΚΑ έως και τις 9:00 το πρωί. Αυτό το γεγονός δεν θα επιφέρει αλλαγή στο σύστημα δήλωσης, αφού ο αριθμός των νέων καταγεγραμμένων κρουσμάτων που θα ανακοινώνονται θα αφορά και πάλι το τελευταίο 24ωρο, όπως συνέβαινε έως τώρα. Θα προστεθεί στην ημερήσια έκθεση η πληροφορία που αφορά στις επαναλοιμώξεις από τον ιό.

Για την πληρέστερη ενημέρωση του κοινού και της επιστημονικής κοινότητας θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού έκθεση με τα διαθέσιμα επιδημιολογικά δεδομένα που αφορούν στο σύνολο των επαναλοιμώξεων που έχουν καταγραφεί στη χώρα μας από την αρχή της πανδημίας έως και τις 3 Απριλίου 2022.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This