Στην Κρήτη το πρώτο κρούσμα της παραλλαγής FliRT της covid – Αυξήθηκαν οι νοσηλείες – Πέθανε 94χρονος

Must Read

Ανησυχία επικρατεί καθώς ο κορωνοϊός δηλώνει «παρών» με τριπλασιασμό των κρουσμάτων στην κοινότητα, σύμφωνα με την χθεσινή εβδομαδιαία έκθεση του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ).

Στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Ηράκλειο επικρατεί αναταραχή καθώς η covid έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή της. Στην περιοχή εμφανίστηκε το πρώτο κρούσμα της νέας υποπαραλλαγής «FliRT» στη χώρα μας.

Δείτε βίντεο:




Την ίδια στιγμή, αυξάνονται οι νοσήσεις και οι νοσηλείες! Σύμφωνα με τα στοιχεία της έκθεσης του ΕΟΔΥ, η αύξηση είναι σε ποσοστό 177%! Ενδεικτικό είναι ότι μετά από πολλούς μήνες οι πνευμονολόγοι στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου Κρήτης (ΠΑΓΝΗ), συνταγογραφούν αντιικά φάρμακα κατά της βαριάς νόσησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό της νέας παραλλαγής η οποία είναι πολύ μεταδοτική εντοπίστηκε σε Έλληνα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν και άλλα.  Οι επιστήμονες αναφέρουν πως η «έκρηξη» στα κρούσματα οφείλεται στην παραλλαγή και στις συγκεντρώσεις κατά τη διάρκεια του Πάσχα.




Στα νοσοκομεία υπήρχαν περισσότερες από 20 νοσηλείες και σημειώθηκε ένας θάνατος που αφορούσε έναν 94χρονο. Ωστόσο, όσοι ασθενείς προσέρχονται στα νοσοκομεία παίρνουν γρήγορα εξιτήριο.

Η νέα υποπαραλλαγή FLiRT εμφανίστηκε τον περασμένο Απρίλιο και προέκυψε από την παραλλαγή Omicron.

Δείτε επίσης:

ΕΟΔΥ: Ανησυχία για τον τριπλασιασμό των κρουσμάτων COVID-19 και αύξηση στις νοσηλείες

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Γρηγορααααααααααα
    Το εμβολιοοοοοοοο
    Θελω ολες τις δοσεις μαζεμενες να μου κανετεεεεεεεε
    Γρηγοραααααα σας λεωωωωωω

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This