ΕΟΦ: Καμπανάκι για σκεύασμα-αντίδοτο στις παρενέργειες των εμβολίων του covid

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο

Must Read

Σήμα κινδύνου! Την προσοχή των πολιτών σε σκεύασμα που πωλείται μέσω internet και εμφανίζεται ως «θαυματουργό», συνιστά ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων! Το MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα), πωλείται μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/ και https://www.mms.com.gr/, αναφέρει ο ΕΟΦ.

Το σκεύασμα παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και την θεραπεία πολυάριθμων νόσων! Ο ΕΟΦ τονίζει πως το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του. Γι’ αυτό τον λόγο η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

Ο ΕΟΦ εφιστά την προσοχή των καταναλωτών στην διακίνηση του προϊόντος MMS (Miracle Mineral Solution/Θαυματουργό ορυκτό διάλυμα) μέσω των ιστοσελίδων https://www.mmscdsforum.gr/, https://www.mms.com.gr/, το οποίο παρουσιάζεται ως αντίδοτο για παρενέργειες των εμβολίων της COVID-19 και θεραπεία πολυάριθμων νόσων.

Το συγκεκριμένο προϊόν είναι μη αδειοδοτημένο και επομένως δεν έχει αξιολογηθεί ως προς την αποτελεσματικότητα και την ασφάλειά του, γι’αυτό και η κατανάλωσή του ενέχει σοβαρό κίνδυνο για την υγεία.

Υπενθυμίζεται ότι η αγορά φαρμάκων από αναξιόπιστες πηγές, μπορεί να θέσει σε σοβαρό κίνδυνο την υγεία του καταναλωτή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This