Παγώνη: Αναμένεται έξαρση του κορωνοϊού μόλις κλειστούμε σε εσωτερικούς χώρους

Χρειάζεται προσοχή με τις νέες μεταλλάξεις

Must Read

Στο MEGA σήμερα το πρωί μίλησε η Ματίνα Παγώνη. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στην καινούρια μετάλλαξη του κορωνοϊού XEC. Εντοπίστηκε για πρώτη φορά στην Γερμανία και επεσήμανε πως χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.

Η Ματίνα Παγώνη τόνισε πως θα πρέπει να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή οι ομάδες υψηλού κινδύνου, οι οποίοι θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον γιατρό τους ώστε να λάβουν αντιική αγωγή.

Παράλληλα αναφέρθηκε στην ανάγκη εμβολιασμου για την γρίπη, καθώς αναμένεται έξαρση των ιώσεων από τον Οκτώβριο.

Διαβάστε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. αφου το σιτηζομενο του γενοκτονου Μπουρλα, κυκλοφορει ακομα ελεύθερο, να την ακουσετε και τωρα οπως οταν σας εσπρωγνε για υποχρεωτικο θρομβολιασμο, ειναι ειδικος (στη σπανακοπιτα) και ξερει….

    • Κυκλοφορεί ελεύθερη μαζί με τους άλλους ομοειδείς της ενόχους για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας διότι μόλις άρχισαν οι θάνατοι και οι σοβαρές παρενέργειες των “ασφαλών κορονοεμβολίων” ο συνένοχός τους Κούλης φρόντισε άγρια μεσάνυχτα στο κ(υ)νοβούλιο να κατοχυρωθούν με το ακαταδίωκτο. Εννοείται ότι όλοι τους πήραν χοντρές μίζες από τις φαρμακευτικές για να δηλητηριάσουν και εξοντώσουν τον πληθυσμό, ενώ αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα για τις συνεχείς ξαφνικίτιδες και όσους είναι με σοβαρά προβλήματα υγείας από τις παρενέργειες.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This