«Ρουλέτα εγκυμοσύνης» – Ο νέος κίνδυνος για ανήλικες στα social media

Η πρόκληση διοργανώνεται σε κλειστές ομάδες chat στα social media

Must Read

Περικυκλώνει την Ελλάδα το επικίνδυνο challenge των social media που μοιάζει με «ρωσική ρουλέτα εγκυμοσύνης», καθώς προτρέπει κοπέλες, ακόμη και ανήλικες, να κάνουν σεξ χωρίς προστασία με αγνώστους και χάνουν όσες μένουν έγκυες.

  • Από τον Βασίλη Χονδρογιάννη

Μετά τη Σερβία, άλλες χώρες των Βαλκανίων, τη Βρετανία και την Ισπανία, η πρόκληση «sex roulette» διαδόθηκε και στην Ιταλία, όπου μια 14χρονη έμεινε έγκυος, σύμφωνα με το πρακτορείο Adnkronos. Η πρόκληση διοργανώνεται σε κλειστές ομάδες chat στα social media, όπου άνδρες κανονίζουν να συναντηθούν ακόμη και με ανήλικες για να κάνουν σεξ. Τα κορίτσια κρύβουν το κεφάλι τους, ενώ με τη συναίνεσή τους η σεξουαλική συνεύρεση βιντεοσκοπείται και συχνά το βίντεο αναρτάται σε ιστοσελίδες πορνό.

Κάποιες ομάδες κάνουν ακόμη πιο επικίνδυνη την πρόκληση, καθώς με τη σύμφωνη γνώμη όλων ένα από τα άτομα της ομάδας είναι θετικό στον ιό HIV. Κανείς δεν γνωρίζει ποιο είναι το οροθετικό άτομο, ενώ συχνά τα άτομα γνωρίζονται μεταξύ τους μόνο με ψευδώνυμα, οπότε δεν ξέρουν ο ένας την πραγματική ταυτότητα του άλλου. Στην περίπτωση της 14χρονης από την Ιταλία, η ανήλικη δεν γνωρίζει ποιος είναι ο πατέρας του παιδιού που κυοφορεί, καθώς δεν είπαν τα πραγματικά ονόματά τους
ούτε όταν συναντήθηκαν για σεξ.

Στο challenge χάνει όποια κοπέλα μείνει έγκυος και η ποινή που της επιβάλλεται είναι ο ισόβιος αποκλεισμός από το ομαδικό chat. Η ποινή μπορεί να μοιάζει γελοία, ωστόσο ενδεικτικό του πώς την αντιμετωπίζουν τα ανήλικα κορίτσια είναι ότι η 14χρονη Ιταλίδα, σύμφωνα με τον δικηγόρο της, δεν νοιάζεται που είναι έξι μηνών έγκυος, αλλά υποφέρει ψυχολογικά γιατί αποκλείστηκε από το chat στα social media! Όταν ρωτήθηκε, η 14χρονη είπε ότι δεν αντέχει το αίσθημα αποκλεισμού που νιώθει.

Η ιταλική «Corriere della Sera» αποκαλύπτει ότι υπάρχει και δεύτερο σεξουαλικού περιεχομένου challenge, στο οποίο νεαρές και ανήλικες συναντιούνται με νεαρούς ή μη άνδρες για να τους κάνουν στοματικό σεξ μπροστά στην κάμερα.

Πηγή: Εφημερίδα Espresso

Διαβάστε ακόμα: H νέα πρόκληση στο TikTok ονομάζεται «σφηνάκι τυφώνας»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Κάθε σχόλιο δημοσιεύεται αυτόματα. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να αφαιρέσουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This